香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 9961|回復: 113
打印 上一主題 下一主題

幾多人相信【超自然】和【世界之迷】事件?

我相信的@_@
我有想過要破解這些迷...
很傻吧...?
但不知,我總是覺得這事一定是真的..
我最想就是看看
尼斯湖怪是否真的...~

你就潛下去看看吧
回復

回復

原帖由 jasonho1994 於 27/10/2007 07:02 AM 發表
你就潛下去看看吧

還有,那兒的水很深=3=如果之前有睇科學透視就曾經講過尼斯湖水怪了吧=3=有很多人都說過c到,不過可惜比科學推回,d人好多都只係見到船經過的尾流,很似水怪的弓背,就說有水怪了-3-,以之前有張說是一名醫生映照出來的相,也是假的,好似說話佢同一個唔知咩人合作,做故仔,以同醫生合作個件野,就好似係話想唔知咩復仇定係要錢就唔知啦,不過我可解釋那張相只是用玩具潛艇加個自製的水怪頭來合出來的,然後水怪旁邊的水波,是掉個石子過去吧了!!!!有人曾經用左好多隻船加聲立儀器(是用聲音作出裁判),來看看有沒有水怪的存在,之前係有發現到,可惜係d石頭所撞擊的聲音,不過可能真的會有的,因為以前唔知幾年,漁人曾經捕獲一條活xx魚(唔記得左點寫)發現之前科學家都以為牠們以經絕種,之前日本都係深海到發現一些類似活的古代生物-類似鯊魚的近親左右。

那麼我祝你係一個冇人知的某個地方,可能係蒼天海洋等等,搵到你想見的水怪。

最後加句我不是書蟲XD
回復

原帖由 路人2號 於 27/10/2007 08:20 AM 發表

找個人潛水下去的話會被人說是小白哩/.\

我不是說笑的...
但是..
還有,那兒的水很深=3=如果之前有睇科學透視就曾經講過尼斯湖水怪了吧=3=有很多人都說過c到,不過可惜比科學推回,d人好多都只係見到船經過的尾流,很似水怪的弓背,就說有水怪了-3-,以之前有張說是一名醫生映照出來的相,也是假的,好似說話佢同一個唔知咩人合作,做故仔,以同醫生合作個件野,就好似係話想唔知咩復仇定係要錢就唔知啦,不過我可解釋那張相只是用玩具潛艇加個自製的水怪頭來合出來的,然後水怪旁邊的水波,是掉個石子過去吧了!!!!有人曾經用左好多隻船加聲立儀器(是用聲音作出裁判),來看看有沒有水怪的存在,之前係有發現到,可惜係d石頭所撞擊的聲音,不過可能真的會有的,因為以前唔知幾年,漁人曾經捕獲一條活xx魚(唔記得左點寫)發現之前科學家都以為牠們以經絕種,之前日本都係深海到發現一些類似活的古代生物-類似鯊魚的近親左右。

那麼我祝你係一個冇人知的某個地方,可能係蒼天海洋等等,搵到你想見的水怪

平均3xx個中就會見到水怪1次...
回復

原帖由 小星★ 於 27/10/2007 09:47 AM 發表

我不是說笑的...
但是..

平均3xx個中就會見到水怪1次...

你怎能copy人家人回覆來回覆@@

那個是怎統計出來的說/.\
回復

原帖由 路人2號 於 27/10/2007 10:27 AM 發表

你怎能copy人家人回覆來回覆@@

那個是怎統計出來的說/.\

不知道...
你係有水怪出沒的地方3xx小時而且又luck的話...先見到...
(只是看一眼水怪也好..)
回復

原帖由 小星★ 於 27/10/2007 10:33 AM 發表

不知道...
你係有水怪出沒的地方3xx小時而且又luck的話...先見到...
(只是看一眼水怪也好..)

你認為水怪會好像路邊的小狗一樣多?
回復

原帖由 路人2號 於 27/10/2007 10:34 AM 發表

你認為水怪會好像路邊的小狗一樣多?

那會...
可能一世都唔會看到的啦=]
回復

尼斯湖水怪也算超自然?!
只是種未被確認的生物吧?
我覺得超能力呀,鬼呀,龍呀那些才算...
不過我相信的說...
回復