香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2464|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

第2張船票點拎-0-"

如題~?~~~plx
go to japan to get the ticket
回復

我想問埋~~~點去日本同埋日本係邊到....."""
我唔多明佢寫果d攻略.....唔知咩日本~同埋參加咩參加咩.....
如果大家有圖可唔可以上載上黎呢....plx
回復

冇可能拿到,話動完左n年
回復

原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 17:23 發表
我想問埋~~~點去日本同埋日本係邊到....."""
我唔多明佢寫果d攻略.....唔知咩日本~同埋參加咩參加咩.....
如果大家有圖可唔可以上載上黎呢....plx

你是否有點誤會?
不是遊戲內有一個叫"日本"的地方,而是在現實世界的日本...........
你要得到那船票就需要去日本參加其活動,才可以得到,但不幸的是該活動一早已完了.........

這並不是遊戲設定,也沒有圖給你看......
回復

但係佢個↓↓
RS201-202
RS201基拉祈 - (只有R/S)到日本看寵物小精靈電影「七夜的願望星」後到任何一間日本寵物小精靈中心換取,再轉到EMERALD。
RS202 - (只限FR/LG)到日本看寵物小精靈電影「烈空之訪問者」後到任何一間日本寵物小精靈中心換取,再轉到EMERALD。
↑↑咁即係冇可能-0-?
回復

原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:16 發表
但係佢個↓↓
RS201-202
RS201基拉祈 - (只有R/S)到日本看寵物小精靈電影「七夜的願望星」後到任何一間日本寵物小精靈中心換取,再轉到EMERALD。
RS202 - (只限FR/LG)到日本看寵物小精靈電影「烈空之訪問者」後 ...

烈空之訪問者早在2年前落畫了
回復

原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:16 發表
但係佢個↓↓
RS201-202
RS202 - (只限FR/LG)到日本看寵物小精靈電影「烈空之訪問者」後 ...

#4不是已經說了不可能再取得嗎?
活動已經完了幾年
回復

咁如果我想捉呢d寵物~咁有冇其他方法呢-0-"
回復

原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:32 發表
咁如果我想捉呢d寵物~咁有冇其他方法呢-0-"

找已參加官方活動的朋友傳給你,如果有的話
回復