香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 8836|回復: 39
打印 上一主題 下一主題

[升學] 無啦啦比人罰寫悔過書,應該點寫?- -

詳細內容:

首先,間理位同學ge塗改液跌左落地下,之後我執番...再之後,我前面果位正義ge同學捉住我隻手話:「比番隔離位同學!」係呢個電光火石之間,老師叫:「你地兩個!放學搵我!」

orz比人屈到出哂面,搵人幫幫手,唔幫寫都比個大綱尼,thx

ps.300字

NQ:多手捉字
謝了- -

照直寫
注意內容不能有任何歉意
如果老師說你沒誠意的話,叫他拿證據證明你搶人東西
你有道理的話,誰都不應怕

評分

參與人數 1金幣 +2收起 理由
Nidoq+ 2the best solution

查看全部評分

回復

對唔住,幫你唔到
你同你位正義的大大咩關係我都唔知zzz
你想我點寫
資料又咁少
點幫zzz
回復

miss你誤會了
我是正義能
點會搶人野(o:
回復

你點同老師講?
老師點同你講?
回復

300字嘛....

我看見同學的塗改液不小心弄趺到地上,然後我幫好心幫他撿起來,撿的中途有不少鳥在叫,叫聲如下:「吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱吱」,然後前面的XXX同學丫大聲說我搶了同學的塗改液。
回復

我建議你直頭唔好寫
回復

我建議你揾家長同佢理論 -.-
回復

可能根本自己就一身屎...
回復

樓主, 你的遭遇我深表同情, 我F1時我附近個同學作弊, 我看到但無告發佢, 之後有位弱智仔無端端告法我和佢, 位弱智老師還無端端罵埋我兼話我同佢串通作弊, 還說話要記我小過, 之後一日後我直程踏佢教員室對着佢罵佢地, 最後嗰位弱智老師和我道歉, 感覺還好良好
回復