香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 773|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

我差四隻才能夠資格拿到全國><幫幫我

我就是差045,046,115同135
可唔可以教我點先見到這幾隻?唔該幫下我><

[table=98][tr][td][/td][/tr][tr][td]

登錄/註冊後可看大圖
DP045[/td][td]ミノムッチ(Burmy)[/td][td]ハクタイのもり(Eterna Forest)內一男trainer[/td][/tr][tr][td]

登錄/註冊後可看大圖
DP046[/td][td]ミノマダム(Wormadam)[/td][td]214號路中段一女trainer[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]

登錄/註冊後可看大圖
DP135[/td][td]ネオラント(Lumineon)
[/td][td]由Gym8(雷)市向北走,於223號路第一位trainer[/td][/tr][/table]

登錄/註冊後可看大圖
DP115リオルRiolu:
Gym6()市的碼頭可坐船到こうてつじま(Iron Mountain),在山洞內尋找波導之勇者(會自動與你組隊的藍衣人),打倒冬菇頭軍團後如果你身上有空位,可得到

登錄/註冊後可看大圖
リオル(Riolu)的蛋(沒位可遲些回去再拿)

請留意FAQ
回復

看不憧日語
=-=115那個入不到呀,封了路,同一個綠3 ge女仔戰完就無路行
回復

ハクタイのもり(Eterna Forest)內一男trainer<-----呢個點解呀+______="我玩ge係中文板呢=-=邊度黎架=-=
回復

原帖由 ~小羽~ 於 22/4/2008 05:11 PM 發表
(Eterna Forest)內一男trainer

那是在205道路中的森林...
回復