香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1732|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

道具一問...等住救命

唔識睇日本,唔知邊個道具打邊個道具,
而家勁多唔知咩道具,
放晒入倉又唔知邊d有用,
好想要個日文同中文果個道具對照,
唔知有無呢?-3-
我玩到而家都唔知點算...
仲有個道具好奇怪,食左會令自己狀態改變,變左火傷,中毒ar等等..
-3- 唔知邊位可以救我
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthr ... &extra=page%3D1
舊有items

新items方面只有兩粒降能力種會害自己而已
其他大多是好物

你吃了在有風沙/雪暴的迷宮內取得的ベトベタフード吧.....腐壞的食物吃了當然有問題- -||
回復

我想要有日文的..
其實係咪佢本身有日文我睇唔到?
回復

有日文的...你先安裝櫻花吧@@"『正在一周目最後一關中..』
回復

有沒有安裝香港增補字符集?

引PMBT的:

我看不到日文/看到一大堆空格如-->()啊!

如果閣下在本網頁經常發現有大量不知名的漏空空格,最大可能性是閣下的電腦看不到日文字--->()。若有以上情況,請到Microsoft.com下載香港增補字符集
若閣下為Window 2000或Window XP之用家,請下載Windows 2000 及 Windows XP 的《香港增補字符集 - 2001》支援,即是一個名為hkscs2001.zip的Zip檔案。
若閣下為Window 98或Window Millennium Edition(ME)之用家,請下載Microsoft Windows 98 或 Windows Millennium Edition 繁體中文版本之《香港增補字符集》支援,即是一個名為HKSCSWME.exe的EXE檔案。
如果曾經安裝香港增補字符集的用戶請注意,此版本的《香港增補字符集》與舊版本有機會發生衝突。
回復