香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 4248|回復: 45
打印 上一主題 下一主題

3ds xl討論!!已預訂xy限定機!!

有幾多人想訂旦無經濟能力

這句是惹揍的吧==....

還是支持日板的說
金色的背面很好~~
回復

回復 2# legoman

sorry , delete 左佢先
回復

訂美版有咩鬼野用.XY出既係行貨同日版,美版只可以玩美版XY,樓主傻的嗎
回復

訂美版有咩鬼野用.XY出既係行貨同日版,美版只可以玩美版XY,樓主傻的嗎
pochuk1234 發表於 24/9/2013 09:29 PM

吾係bor...今集乜版都係全球同步10月12日出呀ma,除非香港d鋪頭吾入美版game la
同埋又吾好話人傻~
回復

吾係bor...今集乜版都係全球同步10月12日出呀ma,除非香港d鋪頭吾入美版game la
同埋又吾好話人傻~
babylo 發表於 24/9/2013 09:49 PM

D人入親都係日同行,英文版我唔係太覺有幾多人會要,一泥英文少GAME 二泥3DS有限區,你入英文玩XY等同之後咩都唔洗玩,就算你放番部機出去都唔會值好多,同賣我直覺話我知,樓主係傻架囉,要完一部再要一部,再咁多部做咩呢
回復

D人入親都係日同行,英文版我唔係太覺有幾多人會要,一泥英文少GAME 二泥3DS有限區,你入英文玩XY等 ...
pochuk1234 發表於 24/9/2013 09:56 PM

美版 點會小game 呢?
行版最小game, 美版有大部分日版game ,只係遲出
買多部金色不可以?
唔知你做咩話人傻?
回復

pochuk1234 發表於 24/9/2013 09:29 PM

你知道自己在說什麼嗎?
XY出既係行貨同日版,美版只可以玩美版XY
那又如何?
回復

美版 點會小game 呢?
行版最小game, 美版有大部分日版game ,只係遲出
買多部金色不可以?
唔知 ...
pearl 發表於 24/9/2013 10:17 PM

陣係E句(有幾多人想訂旦無經濟能力 )都覺得你係傻架啦,想比人問候都唔洗咁架,仲要話行版少,行版同英版都係少GAME,你加下行出街,有幾多間店會肯買英文版3DS,仲要唔係LL 有都係水D唔識買機果D人架炸,仲有你加陣唔係討論囉,我覺得你似係哂命多囉,我好睇唔起你E種人,似住自己好有錢,就係到哂命。
回復

想問樓主係邊到訂?我係信和地底見到賣$2399,想知係咪到到都同價?同埋我訂唔訂好?
回復