香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 6916|回復: 17
打印 上一主題 下一主題

BW118 標題公佈(噴火龍)

BW118
燃えよリザードン! VSカイリュー!
燃燒吧噴火龍! VS啟暴龍!

登錄/註冊後可看大圖
噴火龍終於出場,事隔多年,但係最驚唔係小智戈隻
回復

如果係小智的老噴就好了
最驚係野生然後小艾捉了
回復

嗚哇,雖然死圖,但按耐不住了,真想快看小智的老噴怎樣展現實力給啟暴龍看,應該不會不是小智的吧?連片頭也出招救小智><
回復

睇個眼神(op),係小智果隻,多數係自己飛去搵小智,可能屈係噴火龍山太悶(無記錯,加下佢係噴火龍山係比較勁既一隻,比之前岩岩入去果事仲要勁),我諗係壓住啟暴龍,再唔係就好似惡魚對比卡超咁,永遠既勁敵(炎帝果次係咁岩同女主人係屋到睇電視,見到小智有事,一路係咁忍,因為佢自己知佢係e到修行係為變強,之後係女主人叫佢,你想去就去,之後小智隻噴火龍就一野飛左去,仲一去到結晶塔就同炎帝打,2隻互用噴射火焰)
回復

怎麼我覺得這個標題好假……再加上死圖……

不過,如果係真的話,今次噴火龍係第三次打啟暴龍了……第一次打橘子聯盟果隻,第二次係城都前龍系道館館主果隻,兩次噴火龍都唔夠打,今次又會點呢?
回復

不過,如果係真的話,今次噴火龍係第三次打啟暴龍了……第一 ...
dannyho 發表於 1/2/2013 09:57 PM

登錄/註冊後可看大圖

BW116:與N再會!救出勇戰鷹作戰!!
企圖征服世界的等離子團 正在暗中悄然進行某個作戰…。
等離子團為了實驗而抓住了勇戰鷹並用貨車運走。
為了拯救這只勇戰鷹,N跳進了卡車!
事態究竟會如何發展呢?
→在小精靈中心 小智與N再次相遇。
↑→從飯匙蛇和貓鼬斬的攻擊下保護勇戰鷹的N。

BW117:緊急!小精靈灣岸救助隊!!
在立涌市、為了緊急事件而訓練的小精靈灣岸救助隊
這時、在立涌聯合廠真的發生了事故!
隊長弘人他們被關在了地下的房間裡!
→隊長弘人 隊員是雙貝獺、普魯水母、守望鼠

BW118:燃燒吧噴火龍!VS啟暴龍!
來到介紹各種關東地區土特產和文化的關東展的小智和N一行人。 小火龍在舞台上登場,並且使出火苗,真是可愛的表演。 但是,一不小心被絆倒 然後倒在了舞台背景那邊…… 很熱鬧歡樂的樣子!
→參觀關東展。好多罕見的東西!
←小火龍噴出了火苗。真是漂亮呢。

應該是小智的噴火龍來到了關東展吧?
回復

不過,如果係真的話,今次噴火龍係第三次打啟暴龍了……第一 ...
dannyho 發表於 1/2/2013 09:57 PM

城都龍道館打哈古龍
回復

期待已久/__\

自從N篇章開始後, 對動畫的期待真的大增
回復

城都龍道館打哈古龍
土台龜 發表於 1/2/2013 11:29 PM

我係講龍道館旁果個聖地,裏面有隻啟暴龍,當年因為火箭兵團搞破壞而暴走
回復