香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1883|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[求助] 新手一問~~~

小第想問一下鬼屋2f果d入口點入??(因為比雜物阻住左)
重有我想問鬼屋後門點樣去因為我想拎影子球-.-....
同埋我想知bp係點樣拎咖??*(因為我用模擬器玩所以無得同人wifi.....)
最後想知唔同種族精靈生蛋除左可以"維"傳招式重有咩好處????同 同種生有咩分別???
唔該各位高人指點~~~~~
1.一開始進入鬼屋,下層走左樓梯往下到右樓梯上,然後向右樓梯往上層繞到下層
 再次在下層走左樓梯往下到右樓梯上,這時最後上層中間的房間也能進
 可拾獲みかづきのはね,表關完成後可在16路右面的橋上捕捉夢獸(月女神)
2.鬼屋外左下欄柵有缺口可走到鬼屋左側
3.PWT連勝3場卅雷門市對戰列車連勝7場,毋須連接Wi-Fi
4.還可以帶上努力值環100%遺傳1項個體值,或帶上不變石100%遺傳性格
 母方是夢特性,與同蛋種類的父方(百變怪除外)生蛋有60%遺傳夢特性
 父母來自不同語言版本,生蛋會增加生出色違精靈的機率
回復

回復 2# ho

感謝啊...請問雷門市邊個列車先岩呀????
重有我想問如果我呢d用nds模疑器係咪就唔可以去夢世界..????

評分

參與人數 1金幣 -1收起 理由
ho-1請注意版規1,謝謝

查看全部評分

回復

回復