香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2549|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

有冇人知君の胸にLaLaLa〖Full〗係邊下戴?

君の胸にLaLaLa〖Full〗
有冇人知係邊下戴..我搵唔到-_-"
我要完整版
有冇人可以幫到我@@?
反而d首歌我有完整版..吾知邊到搵xD
回復

回復

要歌的 比msn........
回復

我有完整版,
另外其實可以在download youtube片段, 然後利用轉擋工具由flv等視訊媒體轉成mp3等音訊媒體

download youtube 片 : http://kej.tw/flvretriever/
我用的轉擋工具名叫Media Convert, 可以上網找找~
...
\"文xx 發表於 11/9/2010 09:10 PM
\
你有冇THE GREATEST EVERYDAY呀??有GE SD比我得唔得?
回復

我有完整版,
另外其實可以在download youtube片段, 然後利用轉擋工具由flv等視訊媒體轉成mp3等音訊媒體

download youtube 片 : http://kej.tw/flvretriever/
我用的轉擋工具名叫Media Convert, 可以上網找找~

想要的話可以pm msn 畀你的~
回復