香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 5082|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

我係某壇發現到既疑似真相

菲政府 黑幕 從一開始 格殺 車上所有人,絲亳 不打算救人
1.槍手 以前 唔同人貪污,被人革職
2.槍手脅持 巴士 凖備 向全世界傳媒  爆高層貪污 真相
3.槍手 在巴士窗 貼上 寫上 貪污 真相 的紙
4.槍手 要求復職 否則格殺人質
5.貪污 高層 為阻止 貪污真相 被傳媒 獲悉 ,而 下令 格殺 槍手
6.為提早格殺 槍手,首要事項 是令人質死亡
貪污 高層 在 電台,電視 宣布 拒絕 槍手復職,令 槍手 殺人質
槍手 在巴士Tv 及談判專家 得悉 .非常憤怒.
開始殺人
7.菲藉 司機 逃出
8.貪污 高層  逼 菲藉 司機 說 人質全死,令  sniper 向 巴士 掃射 事後有理
9.貪污 高層 下令 sniper 向 巴士 掃射
10.貪污 高層 在 電台,電視 高調 捉拿 槍手家屬,令 槍手 殺人質
槍手 在巴士Tv 得悉  .失控殺人

11.  貪污 高層  下令 police 銷毀 巴士窗 貼上貪污 真相 的紙 張
所以 police 打擊 貼上紙 張 的 巴士窗

12.  sniper 向 巴士 掃射
槍手死亡

================
上面個推測我覺得係可以解釋到好多疑點
好似話點解狂扑D windows喇
點解唔話畀佢復職,人質安全後做低佢
菲政府 黑幕 從一開始 格殺 車上所有人,絲亳 不打算救人
1.槍手 以前 唔同人貪污,被人革職
2.槍手脅持 巴士 凖備 向全世界傳媒  爆高層貪污 真相
3.槍手 在巴士窗 貼上 寫上 貪污 真相 的紙
4.槍手 要求復 ...
Francium Henry 發表於 26/8/2010 03:49 PM
最傷心就係8個人中有3個人係被菲警打死,同埋最令人憤慨就係成龍幫菲國講好說話
回復

如果呢到可以剩係發表單字我會剩係打個字出黎[sf]
回復

這是鐵證如山的真相了吧...  Orz
應該有人看過了..?
http://www.youtube.com/watch?v=8UsoFphC7KU
現在非常明顯了...   =____=||
C_cHuNxD 發表於 26/8/2010 23:36

不過睇報紙啲人質講返都係槍手發怒爆領隊頭再掃射乘客
唔通係2槍同時打中?
回復

公眾力量可改變萬物命運、
所以這就是真相了
回復

應該有人看過了..?
http://www.youtube.com/watch?v=8UsoFphC7KU
C_cHuNxD 發表於 26/8/2010 23:36

你唔覺得個旁述講個幾句野入面
某幾下Lag機好銀耳既咩?

啊,別歪曲我個銀(??????)字既意思啊
回復

人人放料都話真相
Mayuki~* 發表於 27/8/2010 12:04 AM

滿街都是真相帝啊。
這就是以訛傳訛的威力吧。
回復

人人放料都話真相
回復

應該有人看過了..?
回復

反而不解的是... 點解旅遊巴會有即時的電視睇到家人被抓...?

另外, 當一個政府要封鎖內部醜聞既時候, 人命啥的都不重要... (我陰謀論?
貪污的政府, 寧可清除知道真相者, 也不能讓醜聞外傳~
回復