香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2132|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

咦...武藏可能參加唔到華麗興典?@@

今日當我再睇返171字幕既時候,突然諗起一樣野...
武藏..雖然係表面上拎左第5個斷帶聖章o.o!!但其實個公主係打敗左武藏既時候,,電腦早就紀錄左呢個聖章係公主,就算係公主送比佢,但都應該無效,如果每個人都係咁仲得點- -?..咁姐係話當興典既時候,大會人員用電腦探測到第5個係公主個聖章,而唔係佢..SO武藏有可能參唔到賽?仲有就係我之前記得睇AG,武藏偷左其中一個參賽者,之後個大賽人員紀錄到個聖章唔係佢..SO武藏立即走佬...!!!要扮返個胖仔先參到賽~

仲有係片尾我姐係見到興典得4個人,(計埋小光),都唔見武藏-3-??

既然武藏係DP都唔見佢,姐係話第5代極有可能可以再見到火箭冰團出黎呃集數- -
我諗應該參加到掛..
因為通常都會俾佢參加..
只係可惜第1回合就out左;)
回復

迷你龍一隻換鍛帶1個
幾抵
回復

可能佢想洗我地腦....
回復

武藏..雖然係表面上拎左第5個斷帶聖章o.o!!但其實個公主係打敗左武藏既時候,,電腦早就紀錄左呢個聖章係公主,就算係公主送比佢,但都應該無效,如果每個人都係咁仲得點 ...
HK00164761 發表於 15/4/2010 03:11 PM

呢个問題我都有諗過....
不過佢應該參加到掛...
預告片見吾到佢同人比賽
唔排除佢會好似米可利杯咁第1次審查俾人out左xd
回復

武藏..雖然係表面上拎左第5個斷帶聖章o.o!!但其實個公主係打敗左武藏既時候,,電腦早就紀錄左呢個聖章係公主,就算係公主送比佢,但都應該無效,如果每個人都係咁仲得點- -?..咁姐係話當興典既時候,大會人員用電腦探測到第5個係公主個聖章,而唔係佢..SO武藏有可能參唔到賽?仲有就係我之前記得睇AG,武藏偷左其中一個參賽者,之後個大賽人員紀錄到個聖章唔係佢..SO武藏立即走佬...!!!要扮返個胖仔先參到賽~

仲有係片尾我姐係見到興典得4個人,(計埋小光),都唔見武藏-3-??

既然武藏係DP都唔見佢,姐係話第5代極有可能可以再見到火箭冰團出黎呃集數- -
HK00164761 發表於 15/4/2010 03:11 PM
應該只要比五個聖章比戈個登記戈條友睇就得架啦
而AG戈個 冇記錯既話一開始武藏已經扮左個肥仔
所以應該唔會記錄個聖章係乜水既
回復