香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 578|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

請評隊伍

噴火龍006 爆速 爆特攻 4hp (龍之波動 噴射火焰 陽光烈炎 替身) 特性火x3  道パワフルハーブ
大笨鐘437 爆特防 爆血 4物防 (催眠術  影球 欺騙空間 精念 )     浮游          たべのこし
傑拉傑拉 105 爆攻 爆血 4物防 (保護 石刃/崩石 骨頭回力鏢/地震 雷拳) 避雷針     ふといホネ
寶石海星 121 爆速 爆特攻 4hp (冰速 10m 滑浪 精念)             自然回復   いのちのたま
奇異花 003 爆特攻 爆hp 4特防 (光合 寄生種子 催眠粉 泥爆)     草x3        くろいヘドロ
路卡利奧 448 爆攻 爆hp 4物防 (神速 近身拳擊 狂咬 劍舞)   精神力       きあいのタスキ

新手隊 我覺得仲係唔夠好 請指教
傑拉傑拉 爆速都係慢過大多數精靈 所以就唔會+速
路卡+速 點解? 影爪換狂咬都ok(我都唔記得有狂咬呢招=口=) 奇花爆攻轉爆特防?
海星做打手 有奇花做隊醫
回復

我想問點解路卡同傑拉傑拉全hp唔全速?.....我覺得影子爪換狂咬..奇異花爆特攻會唔會唔係咁好...
我覺得海星可以換招自我再生...仲有雷系招式少左d...
新手愚見...
回復