香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1192|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

有什麼地方升物攻..血量..特攻的努力值的地方

不要努力值解說
想知道打什麼精靈可以最快升到物攻..血量..特攻的努力值
->>>>如果你想淨係練血既話....
212 番道路南(市側)水面

登錄/註冊後可看大圖
+2HP /

登錄/註冊後可看大圖
+1HP(←只會遇呢兩隻,遇精靈頻率頗低)

*草地(晚)(拎3主角精靈既草地)(夜晚稍多...早午與雀仔平均)(100%練血速之地)

登錄/註冊後可看大圖
+1HP

大量出現

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
+1HP[/quote]

->>>>想淨係練物攻
*草地(晚)(有大商店果個鎮下面草地....再落d[大約o係個湖出面])

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
[←夜晚較多]...+2攻[所以建議夜晚練]

→(仲有得打+2速 /
滾動岩+2防 /
小拳石+1防)

不過果度(特攻)出現率最高
但係我仍然覺得呢度係練攻好地方

->>>>想淨係練特攻就去鬼屋打鬼斯@@

不過最好都係裝個+4努力值道具..咁會快好多
回復

應該系問邊到可以得到有努力值既物品
kkii133 發表於 23-7-2009 12:54

戰鬥塔用bp可換到
回復

應該系問邊到可以得到有努力值既物品
回復

有咩野會加努力值
kkii133 發表於 23-7-2009 12:51

打所有pm都有努力值
有exp=有努力值
回復

有咩野會加努力值
回復

特攻最快一定係鬼屋...
因為場場都係鬼斯....先裝特攻努力值那件...打每隻鬼斯有1+4特攻努力值
打夠250(50隻之後)除低,再打2隻,252sa達成
回復

不要努力值解說
想知道打什麼精靈可以最快升到物攻..血量..特攻的努力值
kkii133 發表於 21/7/2009 06:16 PM

去發電廠個度的草地吧
403コリンク&404ルクシオ可加物攻
又有422カラナクシ&423トリトドン可加hp
特攻:我都係跟努力值解說,因為鬼斯出現機率很高吧
再唔係用d加努力值既物品幫你加快d~
回復