香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 19972|回復: 182
打印 上一主題 下一主題

[原創] [可以申請幫畫pm] 貼圖區pm賀圖~更新至第十六幅(11/8更新)

#
有一日, 小妹突然心血來潮,
想幫貼圖區畫一d賀圖,
版主可以考慮一下~XD!
大家也可以多多給一點意見!評下我畫得有幾差都得, 唔駛比面我, 照直講就得!
至少比我知道有人睇過我d畫嘛...

*暫停申請幫畫

最好唔好再灌水, 總版主警告過啦!

申請幫畫表格(製成品將會放在下方)
=============================================================================
咩pm(1-6隻, 比號碼) :
要唔要上色 :
要唔要寫你個名(如有請填咩名) :
咩場景:
有咩備注:
圖片大小:
=============================================================================
(完成後會以短訊通知)
目前等待人數:10

*當等待人數達10人時便會暫停申請
(搞緊個10個等待既人申請的畫期間,不會接受申請)

(如果睇唔到就禁F5重新整理吧!)

[quote]
1.伊貝大合照

登錄/註冊後可看大圖

2.當新星無限隊在貼圖區時...(唔知咩係新星無限隊就睇下我篇小說啦~)

登錄/註冊後可看大圖

3.深海尋寶

登錄/註冊後可看大圖

4.任務板慘變貼圖區...

登錄/註冊後可看大圖

5.可憐的比超...(ne個故事教訓我

評分

參與人數 3金幣 +30收起 理由
【路比】+ 10正野
Sonic+ 10支援
綿羊+ 10原創內容

查看全部評分

回復 189# hoyin1998 的帖子

剛剛火了一點對不起.....成堆的訂單弄得我神經失常了
我可以畫埋你個幅....
不過請重新填表格
因為類似的已經畫過了

真的很抱歉.....
回復

樓上要的先前已經畫過(幫別的人)
我不想再畫多次, 麻煩改一改=]
簡單一點的吧

最後....
暫停接受申請!

回復

我黎幫親啦@@
====================================================================
咩pm(1-6隻, 比號碼) :483,484,491
要唔要上色 :要
要唔要寫你個名(如有請填咩名) :YIN    放係左下
咩場景:後面鬥幾座樓 要好似2007電影個到咁樣無左d...
有咩備注:佢地3隻企係天空  491企中間    484企右邊 483企左邊    跟住491用招野吸個2隻入去= =  2007個個大電影有e個畫面..

====================================================================
回復

話說我隻亞古獸可以了沒
未得我去睇winkie
回復

咩pm(1-6隻, 比號碼) :330,329
要唔要寫你個名(如有請填咩名) :要"A A A"
咩場景:在沙漠
有咩備注:在飛行
圖片大小:沒所謂
=========================
謝謝了
回復

咩pm(1-6隻, 比號碼) :382,383,384
要唔要寫你個名(如有請填咩名) :no
咩場景:隨便
有咩備注:三人大戰
圖片大小:隨便

回復

申請幫畫表格(製成品將會放在下方)
================================
咩pm(1-6隻, 比號碼) :  466,130,467
要唔要上色 : 要
要唔要寫你個名(如有請填咩名) :要 (MK)
咩場景: 隨便
有咩備注: 3隻好Friend咁
圖片大小: 526*382
================================
thanks to 由基了
回復

原帖由 szehiu 於 12/8/2008 10:11 PM 發表
後日開始做野....勿催

回小星,
那就要看看是什麼dm了...亞古獸?

高難度d可以畫閃光暴龍獸
回復

後日開始做野....勿催

回小星,
那就要看看是什麼dm了...亞古獸?
回復

請問dm得唔得
回復