香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 5164|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

小霞之dp出現

看了小霞那欄發現她第3幅好像穿了新衣服(紅change藍)(ag係紅[好似]),係咪dp出現了?我冇睇,所以唔知
http://hk.msnusers.com/yogiworld/page16.msnw

原帖由 ∞-JUSTICE 於 11/11/2007 08:56 PM 發表
ag時代佢地為左諗辦法嬴戰鬥金字塔返左去尼比市...我都有諗過點解唔順便行過去淺藍市= =
↑詳情請看ag第176集【小剛與小智﹗用雙人合作賽來守護尼比道館】

=3= 證明作者真係有意冷落小霞...
回復

原帖由 Miffy 於 11/11/2007 05:48 PM 發表

如果只係Azurill→Marill,咁就真係無咩關係-_-"" 無可能出現...
唯有希望小智抽d時間回家看看:p

原帖由 「夜」 於 11/11/2007 06:01 PM 發表

http://www.serebii.net/anime/characters/misty.shtml
...
真的只有Azurill→Marill了._."
除非他們有特別事要回家,如果不是,小霞的出現率變得更低...
倒是小遙,伊貝可能會進化成草伊或冰伊...

ag時代佢地為左諗辦法嬴戰鬥金字塔返左去尼比市...我都有諗過點解唔順便行過去淺藍市= =
↑詳情請看ag第176集【小剛與小智﹗用雙人合作賽來守護尼比道館】
回復

原帖由 Miffy 於 11/11/2007 06:59 PM 發表

可能會在華麗大賽中碰頭吧!?
機會總會多過小霞...

忘了小遙是去哪個地方參加...
小正的機會會更大(?),為了挑戰小智...
回復

原帖由 「夜」 於 11/11/2007 06:01 PM 發表

可能會在華麗大賽中碰頭吧!?
機會總會多過小霞...
回復

原帖由 Miffy 於 11/11/2007 05:48 PM 發表

如果只係Azurill→Marill,咁就真係無咩關係-_-"" 無可能出現...

http://www.serebii.net/anime/characters/misty.shtml
...
真的只有Azurill→Marill了._."
除非他們有特別事要回家,如果不是,小霞的出現率變得更低...
回復

原帖由 「夜」 於 11/11/2007 05:36 PM 發表

不可能的說,
Togetic 在Ag時為了救Togepi群已沒有再跟著小霞了...
出現的話,應該是Azurill→Marill 吧

回復

原帖由 Miffy 於 11/11/2007 05:33 PM 發表
唔知小霞會唔會因為

登錄/註冊後可看大圖
而在dp出現呢?可能佢隻Togetic會再進化...(i am so excited!)

不可能的說,
Togetic 在Ag時為了救Togepi群已沒有再跟著小霞了...
出現的話,應該是Azurill→Marill 吧
回復

唔知小霞會唔會因為

登錄/註冊後可看大圖
而在dp出現呢?可能佢隻Togetic會再進化...(i am so excited!)
回復

原帖由 Bayleef 於 21/10/2007 03:45 PM 發表
咁即是小霞係dp出現 total只有不夠一分鐘...?

如果單係計佢個魚餌既話....
應該只係出場唔夠3秒鐘先岩....
雖則我都好掛住小霞....更掛住佢隻傻鴨
回復