香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 681|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

幾個問題.....??

催眠同麻醉 有咩唔同((我未用過))
如果好用 用邊個好 有邊隻精靈好介紹...

我係有霧地方釣魚都釣唔到DP138 係唔係我唔好運??

背背龍係邊到促???

文字獸係唔係全部都係養育屋果邊果個山洞任何一層都有得捉???
回復

原帖由 xfeelx 於 21/8/2007 03:25 AM 發表
背背龍係邊到促???

文字獸係唔係全部都係養育屋果邊果個山洞任何一層都有得捉???

http://pokemon.aucy.com/nds/pokemon.php?n=131&map=1

回復

原帖由 xfeelx 於 21/8/2007 03:25 AM 發表
我係有霧地方釣魚都釣唔到DP138 係唔係我唔好運??

在那湖只有十格可以釣到, 一格釣2 - 3次就可以, 不行就試另一格...

除一進入的一層外, 其餘任何一層都可以遇到...
回復

催眠同麻醉 有咩唔同((我未用過))
如果好用 用邊個好 有邊隻精靈好介紹...
+++催眠---對手不能攻擊,但會自動甦醒,維持1~6回合
      麻醉---麻痺:對手速度/4,25%機會不能攻擊
一般大家都like催眠多d
耿鬼,貓頭夜鷹等等,某部份舊草系都係以催眠起家!

+++隨遊戲開始後o個個池隨機幾格50%有

背背龍係邊到促???
+++你裡關定係仲o係表關?
裡關後,冠軍通道裡面原本肥仔阻住o個個洞
帶完個女仔出去之後o係番o個層既水面有ga la

+++多數係,但好似最底一層(有野拾o個層) 好似無野遇ga
"!"同"?"我唔sure~

回復