香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 3113|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

鑽石、珍珠真係咁貴=.=?

我岩岩落我屋企下面睇,,,,368蚊-_-"400以下,我諗我一陣會有得玩A_A"

如果大家係買就快喇-_-"奧海城2期3樓!!
我在今天(9月28)買左啦,兩個不同的版本都是305$h.k,我覺得個價錢都合理(冇野送的),所以買齊兩個版本。

之前聽到有人話4xx$,真係怕怕><!!!
回復

原帖由  於 28/9/2006 16:37 發表

早一日買到倒是沒什麼所謂,平多少我倒是想聽聽.....
而且比起水貨的差成$100以上貴少少問題不大
人們覺得遲點也沒所謂,等到今日或更後的時間買是他們的自由,但我是聽到消息後自己決定去買的,而且貨物價格 ...

(9)龍城  P=309$  D=319$
回復

原帖由 maxlammax 於 28/9/2006 12:22 發表

版主先生
我已經幫你證實左
我日係平過27號
吉之島,西田個價錢都係同你買果個價差唔多
下次小心唔好禁易比人呃啦

早一日買到倒是沒什麼所謂,平多少我倒是想聽聽.....
而且比起水貨的差成$100以上貴少少問題不大
人們覺得遲點也沒所謂,等到今日或更後的時間買是他們的自由,但我是聽到消息後自己決定去買的,而且貨物價格不同,不同的地區本身貨物的價格也有分別,而我也並非買了一些比一般人貴很多(如那些$4xx的水貨)的D/P,我倒是不覺得自己騙了

我日=今日?今=on(速成)
回復

我星期五/六/日才買DP............Orz
回復

原帖由  於 27/9/2006 19:21 發表

............
我去購買D/P的商店........
有時話不用說得太明白,get到意思已可以了吧

版主先生
我已經幫你證實左
我日係平過27號
吉之島,西田個價錢都係同你買果個價差唔多
下次小心唔好禁易比人呃啦
回復

原帖由 sapphire 於 27/9/2006 19:17 發表

今天的是行貨

我買的是"日本國內專用"的水貨...

不知為何一向這種遊戲帶水貨會貴了不少...
回復

我買了...330...其實有320..不過我唔想幫親佢= =
回復

原帖由 pmfromhk 於 27/9/2006 19:20 發表

你的商店=.=?你開商店架=.=?

............
我去購買D/P的商店........
有時話不用說得太明白,get到意思已可以了吧
回復

原帖由  於 27/9/2006 19:19 發表

你又認為今天的貨是那裡來的?
我唔知自己有無比人呃,亦不知老闆說的可不可信,以我收到的,是:今天突然來貨,所以可以以預定價錢賣,但明天的來貨價格可能有所調整,而程度則視乎其他商店加得有幾高.....
...

你的商店=.=?你開商店架=.=?
回復