香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2308|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

(已更新)今期便利所講..森林國度總壇主...賤人飛仔森全相全面睇

登錄/註冊後可看大圖

今期便利所講..森林國度總壇主...賤人飛仔森全相全面睇
last update:被雜誌報導騙錢的森林國度壇主飛仔森,已轉戰黃易"金星"server,幫會名為 "風起雲湧"並改名"強力.硬膠"
請各位人士小心,並呼籲各人協助,繼續提供資料給香港警方,將騙徒繩之以法

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

呢條友.....自稱乜野建築師.......專話自己一時周轉不靈....就問人借錢....
甚至.....呃人感情....(都唔明佢個樣咁都得.....)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

原帖由 *嵐幽。祈羽* 於 12/9/2006 18:54 發表

可是這種社會是的確需要

質素問題then
回復

原帖由 pichu 於 12/9/2006 18:50 發表

串一點說
要用到這樣的東西才有警惕未免太過什麼了

可是這種社會是的確需要
回復

原帖由 *嵐幽。祈羽* 於 12/9/2006 18:49 發表

有用

雖然說這樣是不能追回錢財

可以警惕各位笨蛋(包括我~~~

這種東西也不一定是假吧= ="

當是警告也好=.=

串一點說
要用到這樣的東西才有警惕未免太過什麼了
回復

原帖由 pichu 於 12/9/2006 18:45 發表
不過在其他論壇post又有咩用?
一樣冇
不過我相信有好多高智能單細胞生物會瘋狂完全相信

有用

雖然說這樣是不能追回錢財

可以警惕各位笨蛋(包括我~~~

這種東西也不一定是假吧= ="

當是警告也好=.=
回復

不過在其他論壇post又有咩用?
一樣冇
不過我相信有好多高智能單細胞生物會瘋狂完全相信
回復

原帖由 pichu 於 12/9/2006 18:15 發表
個人覺得
這樣的東西太過主觀
可靠性很低

被騙就去報警吧

報警也沒用

你認為那些人"有空"理會嘛?
回復

個人覺得
這樣的東西太過主觀
可靠性很低

被騙就去報警吧
回復

好一個紅鷺...
想不到現在還有人用這種低下的手段騙人...
可是那些借錢給他的也未免太笨了...
回復

原帖由 kennyyu 於 9/9/2006 20:45 發表
其實雜誌係用黎娛樂架je
報章既可信性就見人見智喇- -

呢單新聞同本雜誌可以話冇關
大家應該用智慧去分析個報導o既真假,
+上.........

copy返之前一個reply你睇先:呢個係真有其事.....因為好不幸.......主角 wendy (化名) 係我朋友黎.......成件事既來龍去脈我都知....
而我有齊所有料.....但太多私人野 (都係 "wendy")既....所以唔方便post出黎...

我宜家要係各大論壇及各大newsgroup宣揚e個人d衰野....
同時間亦希望比各方好友一個資訊.....一定要小心呢個人....或者呢類人....

所以.....各位請幫幫手....將呢個post "發揚光大...."......
等多d人可以小心d.....唔好再比呢件豬柳呃.....
回復