香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2236|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

誰能分享無線兒童台的超世代?

[對唔住XD,可能有人出過類似帖子,我沒有翻舊帖的習慣>_<Sor..]
有申請無線收費電視的人,
會錄影嗎?又能否upload上網分享給我這種窮窮的小朋友啊?
如果有人錄就好了>_<
提議upload方式:
1.BT
2.megaupload.com
3.filefront.com
原帖由 J@細龍 於 13/7/2006 18:27 發表
今集講未知圖騰(unown)發燒,與同伴失散!
我睇得3分鐘(Now寬頻電視)......因為冇畀錢申請,13X$for 1 month,I perfer to watch TVB free-broadcast la!

請問一下...有沒方法可以一日睇多過3分鐘?...我冇錢申請...我試過用錄影機錄..但是...每1分鍾就彈出去一次..好麻煩....首片頭曲都唔只1分鍾la....- -''

想download TVBQ播緊的pokemon ,到這帖子反映下~http://failforum.net/forum/viewthread.php?tid=236376&extra=page%3D1

回復

原帖由 J@細龍 於 13/7/2006 18:27 發表
我睇得3分鐘(Now寬頻電視)......因為冇畀錢申請,13X$for 1 month,I perfer to watch TVB free-broadcast la!

我同你情況一樣。
不過已經唔係138$,呢幾日廣告話99$
回復

回復

咁多位係用bt下載嗎?
會比人拉嗎= =
回復

原帖由 幻藍 於 10/7/2006 14:41 發表
一定要廣東話版嗎?
國語也可以的話就不難找
ag1-120 , 124-182我都有了(1-84是國語)

在哪找的= = 我搵極都搵唔到=o=

搵到ag頭46集(講到四vs四,家庭戰鬥=o= 之後就冇了)

可唔可以話比我知係邊到down
回復

原帖由 幻藍 於 10/7/2006 14:41 發表
一定要廣東話版嗎?
國語也可以的話就不難找
ag1-120 , 124-182我都有了(1-84是國語)

你o係邊度找ga?找到咁多ge…?
我好想睇~
回復

一定要廣東話版嗎?
國語也可以的話就不難找
回復

一早之前下曬日文睇...
回復

原帖由 Phoebe~ 於 10/7/2006 12:19 發表
唉…你地就好啦,有得睇超世代…我好想睇!
我同我家人講想申請,佢地叫我「咪發夢啦」...

都係等無線免費播la....不過等得黎都會考了....
回復