香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1895|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

我同人對打~!!!

邊個嬴面較大~!!!!
對手~!!!

登錄/註冊後可看大圖
  lv100招:破壞光束 原始之力 雙翼拍擊 咬噬

登錄/註冊後可看大圖
  LV100招:火焰噴射 狂咬 影子球 過熱

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:破壞光束 地震 狂咬 崩石

登錄/註冊後可看大圖
LV100招: 龍爪 火焰噴射 飛翔 狂咬

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:連續斬擊 劍舞 揮砍 金屬爪

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:還擊 水柱巨砲 泥漿爆彈 祈雨

登錄/註冊後可看大圖
LV100招 滑浪+祈雨+劇毒+急凍光線

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:水柱巨砲 冷凍光束 滑浪 咬噬

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:轟天雷 十萬伏特 醒覺之力 連環踢

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:大字燒 火焰噴射 影子球 假勇敢

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:月光 虛擊 影子球 精神念力

登錄/註冊後可看大圖
LV100招:晨曦 精神念力  咬噬 反射抵擋

原帖由 NDS之子 於 13/6/2006 19:33 發表
我覺得你除左固拉多之外,冇隻勁過人!
對手的勝算大d!(都要睇埋臨場發揮!)

係咩,其實佢隻

登錄/註冊後可看大圖
都唔係好勁,
只要我隻雷伊貝快個佢,
都有機會可以打死佢~!!!!!
(佢呢家唔知佢係邊度搵d 100lvd寵同我打~!!!!!)

回復

原帖由 NDS之子 於 13/6/2006 19:33 發表

水伊一下冷凍光束打血翼(4倍剋)已扣超過50%HP。
對方的巨鉗螳螂被火伊用火焰噴射4倍剋。
月伊有惡招已可打win超夢
日伊和雷伊速高,可作主力
回復

回復

原帖由  於 3/6/2006 16:22 發表

最大程度也只能同速only........超夢,化飛,雷伊都係130速度種族,max394速度.......而且作為神獸的超夢在抽個體性格上有困難,未能快過雷伊化飛也是能理解的........

看配招就知是新手了...
努力值亂升的關系...此情況也不出奇

原帖由 龍精靈專家 於 9/6/2006 17:28 發表

勝率: 50%==冇說過~~

也不是的...同常過關team vs 過關team都是50%了...
靠運氣吧

原帖由 幻影 於 9/6/2006 19:56 發表
樓主好狗...= =?
勁多係速攻pm...-.-
係人地用對手team衰者...

用速攻PM=/=狗
如果他叫「狗」~那我便叫「勁狗」...
一,二,三,四...我成四隻速攻手...
其實用速攻手都不是好狗呢...
遇防盾就要換PM~很像二刀PM更狗
回復

原帖由 鯨王 於 10/6/2006 15:59 發表

我都係得兩隻速攻pm,駛唔駛話我狗~!!!!!

你用那2隻作主攻手吧~
回復

原帖由 幻影 於 9/6/2006 19:56 發表
樓主好狗...= =?

我都係得兩隻速攻pm,駛唔駛話我狗~!!!!!
回復

我覺得你嬴面高小小
But anyways Good Luck
回復

樓主好狗...= =?
回復

原帖由  於 3/6/2006 16:20 發表

正常黎講係快過@0@
但係佢慢過你唔一定代表對方唔係速攻寵= =

最大程度也只能同速only........超夢,化飛,雷伊都係130速度種族,max394速度.......而且作為神獸的超夢在抽個體性格上有困難,未能快過雷伊化飛也是能理解的........
回復