香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 924|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

有野問@o@

【ハガネやま迷宮—拯救地鼠】眼前一閃後,發現自己正在做夢……醒後便走出基地調查一下信箱,這時同伴便會過來跟你談話,和介紹一下所在城市的建築物資料,從同伴的話裏可以瞭解到:變隱龍兄弟開道具店,貓老大開銀行,毒布丁開融合屋,袋龍開道具寄存屋。然後一直往右行就可以來到大嘴歐聯絡所,在門外的牌是“事務揭示版”,上去調查就可以在那裏領取任務,剛開始的任務還是很簡單,把它們完成後就可以回到基地睡覺,但在幾天後的早晨突然發現地震了,醒來後發現三頭地鼠出現在面前,通過談話可以瞭解到三頭地鼠的同伴被挾持,需要主角的幫助,接受了請求後就可以從基地下方的那條路過去。
第3個迷宮共9層,到達頂層時就可以找到地鼠,但不同的是這關是有BOSS—鋼鳥 看管的,將它打敗之後,磁怪會過來解困,任務完成。
係呢個任務到...我去到最右邊果個大嘴歐聯絡所...跟住我禁果個 事務揭示版 入邊果d信 我全部確認晒....跟住就唔明要點做了-_-

報酬係 ??? 果個掛..
回復

但係我唔識睇日文啵-.-邊一封先係特別任務架=.=
回復

唔洗全部確認哂=  =
只要搵果個特別任務做左佢就得

回復

有冇人答我呀....玩到呢版就唔識玩啦...
回復