香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2978|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

打變色龍的神奇事?!(赤之救助隊)

大家試過去某D關時見到變色龍味??

如果有的話,你試下去他的物品

他會問你買不買??

你就按第二(唔記)

會有關你的物品

再按B

再走出他的地毯

他會跳出來

這樣你就能攻擊他

當變色龍死去

你可以一次過拿他的東西

但有很多變色龍會攻擊你(其他精靈很多變做變色龍)

變色龍用XXXXX能把變毛工仔(替身2??)

變毛工仔後拍擋會打你

更會離開你

但過一陣你會變回原形

但很快你又比佢地變毛工仔

到大形地方更會有10--15(不定)隻變色龍((非法集會?!))

上樓後會變回原形(沒有變色龍)

偷野冇好後果.......(證實)

哈哈

我都有試過打佢~但佢一下-50幾~打唔過-.-
回復

我就唔打佢la
佢好勁ga ma
回復

有............我試過被它狂屈.................(岩力-->加能力-->再岩力-->再..........)
回復

Originally posted by PlayerSaber at 2005-12-17 09:10 PM:
我知道你RP好, 反正我也是用100Lv的Deoxys打.............最後, 小心他招岩力

另外, 它用替身於你, 不就幫了你逃生嗎?(因為敵人不會打你)

佢招岩力冇問題=.=我最驚佢降我防  有幾次比佢降防搞到比佢秒殺[E-FeB]
回復

不能捉它, 但能透過捉鬼斯通幫忙...........地點最好為暗夜遺跡( )吧
回復

Originally posted by 987635241 at 2005-12-17 07:46 PM:
我經常打的了 岩岩試左用自爆炸佢d野都會埋黎打你 但係隻變色龍死左仲未有其他變色龍 我再行去冇被炸到既道具到 會問你買唔買(冇店主都買到野?)我禁左買 之後其他變色龍就出黎圍我了orz 送多張圖~前晚捉既~_~捉左 ...

我常問邊到有得捉耿鬼[E-QuM]
回復

我知道你RP好, 反正我也是用100Lv的Deoxys打.............最後, 小心他招岩力

另外, 它用替身於你, 不就幫了你逃生嗎?(因為敵人不會打你)
回復

Originally posted by 黑暗小魔星 at 2005-12-17 08:13 PM:

我打變色龍,但係我招招都係扣佢1血,佢就扣我約300血,之後我就死左[E-Sad]

你知唔知我捉返黎隻野幾lv..?9xlv= =
回復

Originally posted by 987635241 at 2005-12-17 07:46 PM:
我經常打的了 岩岩試左用自爆炸佢d野都會埋黎打你 但係隻變色龍死左仲未有其他變色龍 我再行去冇被炸到既道具到 會問你買唔買(冇店主都買到野?)我禁左買 之後其他變色龍就出黎圍我了orz 送多張圖~前晚捉既~_~捉左 ...

我打變色龍,但係我招招都係扣佢1血,佢就扣我約300血,之後我就死左[E-Sad]
回復