香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1463|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

幫我配招

關閉 [複製鏈接]
RSE NO.

NO.120(LV40)(孤獨)+攻-防
NO.115(LV40)(淘氣)+防-特攻
NO.341(LV40)(穩重)+特攻-防
NO.342(LV40)(溫順)+特防-防
NO.286(LV40)(天真)+速-特防
NO.340(LV40)(坦率)+防-防

幫我配招LA~~~
Originally posted by Kimo at 2005-9-1 12:45 PM:

卡比一個影球你就歸西

好多pm面對屬剋都係咩都做唔到ga啦[E-Tir]
回復

Originally posted by BENNY2 at 1-9-2005 12:34:

夠唔夠時間就要睇下邊個出招先...
第一回合用到冥想...敵人之後打一下應該死不去吧= =
再到我們出招...補到血...之後慢慢想都得...
出到二下冥想,之後接俾下隻,任務都完成了...
不過戰鬥中好多變數= =可能敵 ...

卡比一個影球你就歸西
回復

Originally posted by Kimo at 2005-8-31 07:27 PM:

太理想化
人地真係比你咁多時間慢慢妄想先算

夠唔夠時間就要睇下邊個出招先...
第一回合用到冥想...敵人之後打一下應該死不去吧= =
再到我們出招...補到血...之後慢慢想都得...
出到二下冥想,之後接俾下隻,任務都完成了...
不過戰鬥中好多變數= =可能敵人會強化or吠走等等...(但呢d就另計啦= =)
面對強化...都可以用招自我暗示...
而且太伊可以練物防和速吧@@?
速有110...pm中都算二流...
快過很多pm吧@@...

不過物防就好大缺點[E-Tir]
回復

Originally posted by Kimo at 2005-8-31 07:27 PM:

太理想化

但起碼可以加特攻防1次吧..........(除了黑霧..)
回復

Originally posted by BENNY2 at 30-8-2005 18:36:

冥想...之後補血...
我諗唔難做特防盾...[Em-Qu]

太理想化
回復

Originally posted by Kimo at 2005-8-30 12:31 AM:

太伊HPx特防得105878,連115000都未夠,做得D乜

冥想...之後補血...
我諗唔難做特防盾...[Em-Qu]
回復

Originally posted by PlayerSaber at 30-8-2005 00:23:

太陽伊就算是特防盾吧.........

太伊HPx特防得105878,連115000都未夠,做得D乜
回復

Originally posted by Kimo at 2005-8-29 11:35 PM:

鋼鳥用鑽啄就唔可以用吹,要用既話就換吠
仲有太陽伊裝Morning Sun有乜用

太陽伊就算是特防盾吧.........
回復

Originally posted by PlayerSaber at 29-8-2005 16:16:
你個NO.120的物攻配招不多wo........
醒岩/(同行者)/(千斤鼎)/(反擊)
我建議換過一隻會好一點, 它只是兩攻高, 這隻又要減防......速也不見得很高.......

No.115........性格不錯 ...

鋼鳥用鑽啄就唔可以用吹,要用既話就換吠
仲有太陽伊裝Morning Sun有乜用
回復