香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1950|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

好奇一問

怎麼用了黃金噴霧劑,還會遇到 no.531的說--",,我放頭隻寵50幾LV,,隻野生既40幾

20號路左邊四方形中間的精靈球其實要點先拎到

其實你地刷D高個體值既精靈,係咪都係捉D野生既黎生蛋先架?
今日好奇咁睇下岩岩捉既依貝,,3隻既速都31,其中一隻有3項31,
其實係我好彩,定真係咁易有

真係好奇問下,,唔好打我{:3_66:}
回復

原來係咁,,,不過10月仲係夏天好鬼唔自然架姐{:3_66:}
回復

最初季節跟NDS日期,之後一個月轉一次
回復

跟你nds所set既日期而定,但日期et過既話就要等2日先入到夢世界
回復

原來係咁{:3_46:}
其實個遊戲入面個季節係個GAME自己設定既,定係跟返我地真實個時間架,,點架到而家都仲係夏天既--"

22去23號路中間個山洞呢,,地下有野郁,,姐係遇地鼠個種,,係個山洞既呢D係咪全部都係道具黎架?見幾次都係石
回復

遇到No.531:因為你踩中搖嘅草,搖草卅洞入面嘅煙霧係無視噴霧嘅

精靈球:要等到秋天就會鋪滿黃葉,到時就可以入去

高個體精靈多數都係慢慢生蛋生到你滿意,包括個體、性格,我相信呢度有好多帖都有講
應該係咁好彩啦
回復