香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1242|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

日式麵包王

會出新一緝嗎?
你係度問問題多過聊天~
係咁吹水.
係人都得多分啦(怒

可能唔會~
回復

回復 #1 Bayleef 的帖子

有伏線咩??有就一定有續集
回復

鬼叫呢度冇問野區,我已寫明問野la!(怒
你邊隻眼睇到我吹水??????
係人都多分?話你聽,我就係人,你唔係嗎?

咁點解出歌?
回復

原帖由 Bayleef 於 15/6/2007 14:48 發表

咁點解出歌?

首先,你要明白吹水的意思,(是問d野而又冇實際的意思)
2隻眼(4隻)
係人都多分既意思係如果大家都咁做,大家都係好多好多分

~~~~~~~~~~~~~~~~~~?
仲有,出歌唔唔係一定會出片,
那是沒關係的.
回復

建議開一個為他而設的 "Bayleef問題集中發問帖"
就像這:
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=29462
回復

原帖由 sy 於 15/6/2007 16:08 發表
就像這:
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=29462

同意!
不是我的問題,而是他自己的問題啊!
回復

原帖由 Bayleef 於 15/6/2007 14:48 發表

咁點解出歌?

為你而乜區都開..
壇主實做死A"A
回復

原帖由 sy 於 15/6/2007 16:08 發表
就像這:

又幾好bo...

>>>首先,你要明白吹水的意思,(是問d野而又冇實際的意思)
好冇意思咩
回復

首先,你要明白吹水的意思,(是問d野而又冇實際的意思)
2隻眼(4隻)
係人都多分既意思係如果大家都咁做,大家都係好多好多分

不見得你很多帖子都很有意義
回樓主:
指漫還是動?
前者....未出完吧
後者....動的內容跟漫的有相反.....要出續集的話恐怕有點難

想起MAR...改到七彩,到最後一集胡來一個大復活為MAR omega開路OTL
回復