香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 3862|回復: 36
打印 上一主題 下一主題

pokemon crater 真係咁好玩?

話說最近有好多人愛上玩pokemon crater...
以前都有玩...但係load得好慢...行一步都要幾秒...於是放棄...
加上唔跟game,真係好悶...
例如:
HP上限是固定,跟Level不跟種族值,
捉寵甚至係超易,打到佢餘下少少HP,再用球(第三級)...同必捉無疑,唔刺激......
遇寵唔會即時戰鬥......
(下刪90項例子)
......
遍遍有好多人玩...遊戲內一區近全部格都係玩家,
仲有Yahoo知識入面查pokemon,
大多係問pokemon crater 捉寵方法...
其實有pokemon crater本身有論壇帖可查,
看舊知識都
不到5分鐘便覺得極度無聊...
回復

年輕人就是不懂珍惜

回復

原帖由 elvis 於 3/8/2007 07:53 PM 發表
以前都有玩...但係load得好慢...行一步都要幾秒...於是放棄...
例如:
捉寵甚至係超易,打到佢餘下少少 ...

此Game基本上就是:
走走停停捉PM走走停停捉PM走走停停捉PM
(無限重復)
回復

最無言的是有很多人拿來曬命- -
回復

很無聊-.-''
我班的fd都玩,都不明白有什麼好玩...
什麼都不跟pm的,這就是美國(美國)的作風嗎?

無言...
回復

無論是什麼打怪捉怪升lv的game都會有一定數量的fans吧~.~
pokemon crater也不例外
回復

原帖由 elvis 於 3/8/2007 07:53 PM 發表
例如:
捉寵甚至係超易,打到佢餘下少少 ...

啱啱中一開學冇耐,去電腦室做功課果時見到一大堆人玩
之後我隔離果個唔識ge人見到我係aucy研究pm時,佢同我講pokemon crater都唔知好玩過d/p幾多
回復

wt_ is 遊戲本身的意義?

人地玩得開心咪得囉a"a
le D咁既game好少可會搶到主game既人
唔洗咁介意a"a
回復

我玩左一日就超唔like!
回復