香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1683|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

網上代訂卡服務

關閉 [複製鏈接]
本服務由本人直接提供,同PMA無關。

本服務為大家代為在以下網站購買各種語言的Pokemon卡片:
http://www.hardrock-pokemon.com

網站會陸續增加

由於交易以美金結算,匯率訂為  「1美金 = 8港元」或「1英鎊 = 14港元」。

以下為訂購程序:
1. 寫下訂單

以PM給我 「鬼鬼」,PM題目註明「Pokemon卡片訂購 --- {會員名}」
PM中寫上:
I. 訂購目標網站
II. 卡片名稱 (直接在那兒copy and paste)
III. 價錢 (美金)
IV. 數量
V. 港元總值  (包括運費及手續費共$40)
VI. 付款方法*
VII. 英文姓名 (例如 Robert Leung)
VIII. 真實地址

2. 付款

在提交訂單後,我會PM告訴你我的銀行戶口號碼供你入數。

接受銀行(匯豐銀行)現金入數、支票入數、轉帳、Paypal
請在入數後即日PM通知我,我到時會check數。

除了收取訂卡費用之外,另外我要收取40港元的手續費以及運費。
例如你訂70美金的卡的話,
你共要付的是70 x 8 + 40 = 600港元

3. 等貨

如透過http://www.hardrock-pokemon.com訂卡的話,
在我交錢後賣方會於三日之內以快郵方式直接寄至府上,
最長共需時一星期。

歡迎查詢 :P

[ Last edited by 鬼鬼 on 2005-11-11 at 03:54 AM ]
收40蚊,會唔會多左D. = =
回復

係lor....40蚊好貴=o=" 本地郵運收10蚊都夠晒寄啦卦?
回復

ps. 係個網頁度寫住$3果d計HKD or USD?
回復

Originally posted by windy at 12/11/05 12:46 AM:
係lor....40蚊好貴=o=" 本地郵運收10蚊都夠晒寄啦卦?

由日本直接空運過來你屋企,仲要用Express,咁都廿幾啦!

Originally posted by windy at 12/11/05 12:47 AM:
ps. 係個網頁度寫住$3果d計HKD or USD?

美金。
仲未計外匯差價,電匯手續費等等,$40港紙冇收多你!
回復

Originally posted by 鬼鬼 at 2005-11-18 06:14 AM:

由日本直接空運過來你屋企,仲要用Express,咁都廿幾啦!

美金。
仲未計外匯差價,電匯手續費等等,$40港紙冇收多你!

肯定冇人買
回復

Originally posted by windy at 2005-11-18 05:17 PM:

肯定冇人買

唔係喎~~
正正我身邊有位J神佢唔買日文鐵盒都要訂

其實個價係好合理架喇
回復