香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 2955|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

新手組隊...請指教

1.

登錄/註冊後可看大圖

道具:專愛圍巾   特性:download
性格:+速 -物攻     努力值:特攻252 速度252 hp6
配招:三角攻擊 10w 冷光 暗之波動
呢隻野速都過300,但係驚係速攻物面前都驚唔夠速...所以配專圍
  2.

登錄/註冊後可看大圖

道具:剩飯      特性:威嚇
性格:+物攻 -特攻    努力值:物攻252 速度176 hp58 物防24
配招:石刃 龍舞 冰牙 攀瀑
呢隻野既努力值咁配,唔知好定唔好...都係請高人指點- -
3.

登錄/註冊後可看大圖

道具:剩飯     特性:堅岩性格:+物攻 -特攻    
努力值:物攻252 hp240 物防18
配招:石刃 地震 冰拳 傻氣力/岩礫
唔知放釘好定加打擊面好,全隊得呢隻識岩礫...但係草菇果招唔穩定都唔知點好...
4.

登錄/註冊後可看大圖

道具:剩飯     特性:威嚇
性格:+速 -特攻    努力值:物攻240 速度252 物防18配招:
雷牙 熾焰推進 狂咬 神速
呢隻野d招好公式,冇乜好講
5.

登錄/註冊後可看大圖
道具:命玉    特性:威嚇
性格:+速 -特防    努力值:物攻6 速度252 特攻252
配招:流星群 水柱巨炮 火放 逆鱗
逆鱗+流星...2者係冇乜衝突既...
逆鱗係後尾清場用的得一物攻招係因為物攻輸出已經好足夠...

6.

登錄/註冊後可看大圖

道具:毒珠    特性:毒療
性格:+速 -特攻    努力值:物攻212 速度252 hp46
配招:孢子 運氣之拳 替身 種爆
一樣好公式

新手組隊,求高手指點...
呢隊特色係3重威嚇......
鯉龍同超鐵暴龍2者可以互相幫助....而且2隻加埋既抗性不少
但係唔知有乜可以再改請高手指點......
海星可以輕鬆殺5只了~
回復