香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 1094|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

有冇人知~~努力值(金版)

關閉 [複製鏈接]
有冇人知打咩野怪有咩野努力值~(金版)
原帖由 小帝 於 2006-1-19 11:45 AM 發表
有冇人知打咩野怪有咩野努力值~(金版)

努力值沒有分什麼怪多一點某方面的努力值~
其實你大可唔使理努力值~
要升一lv努力值重難過你又98lv升100lv呢~!

重有~你成日分開來問努力值的問題~小心你會被人投訴(有案例的!)
回復

我想你誤會了~~
例如:打噴火龍就有(速度)努力值~~當升1lv時~~有4速度努力值~~個隻精靈~~就起速度加
我就係想問~~打咩野有咩野努力值^^
回復

原帖由 小帝 於 2006-1-20 07:01 PM 發表
我想你誤會了~~
例如:打噴火龍就有(速度)努力值~~當升1lv時~~有4速度努力值~~個隻精靈~~就起速度加
我就係想問~~打咩野有咩野努力值^^

邊度有得計假...你係邊度睇返來?
你用AUCY'S你都要睇明板本先得假~
玩金銀水晶應該沒有分努力值計的東西~
重有~努力值係永遠升唔完~上到100lv都未到上限
如果真係想做高手的話~用的精靈就應該越低lv~
回復

唔係呀~~~個道話金版每個能力的努力值~~~最高係15=.=~~唔係咩
回復

原帖由 小帝 於 2006-1-21 08:20 AM 發表
唔係呀~~~個道話金版每個能力的努力值~~~最高係15=.=~~唔係咩

~錯!~你看錯左個體值計算器~應該用下面果個能力模擬器~
回復

sor~~~其實我睇錯~~~你話金版~~冇計有咩野努力值啦~~~但第三關個shop~有得買加咩野努力值的東西~~
回復

原帖由 小帝 於 2006-1-22 03:40 PM 發表
sor~~~其實我睇錯~~~你話金版~~冇計有咩野努力值啦~~~但第三關個shop~有得買加咩野努力值的東西~~

我的意思係d努力值係平均分在六種能力度
回復

仲有樣野唔係好明~~就係我隻啟暴龍L99(一路自己打常青市個個人,一日打一次個個,我用時間版,狂整,狂打)~~但我用升級糖升Lv到100~~冇save~~跟著自己再打常青市升到Lv100~~但的能力有少少唔同,照計應該升晒努力值~~~跟著我再用同樣方法~~噴火龍(其實我試左依隻先)~~又係咁~~~~點解??
回復