香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 3719|回復: 39
打印 上一主題 下一主題

銀的問題(updata1:21[26/8])

關閉 [複製鏈接]
仲未捉到鳳凰,唔知條毛個日文名(識打既唔該打埋出黎~)

team:
pmlvhpsasd招1招2招3招4

登錄/註冊後可看大圖
71214144138234156192催眠術食夢雷拳詛咒

登錄/註冊後可看大圖
55369415510517178唱歌精神念力閃光蛋白精華

登錄/註冊後可看大圖
63233209172151157121崩石噪音地震狂咬

登錄/註冊後可看大圖
61194148132119131184神魂光束極級吸收飛翔雙翼拍擊

登錄/註冊後可看大圖
59189137137107130115催眠術心之眼爆裂拳滑浪

登錄/註冊後可看大圖
62219205161165165129龍之氣息雙翼拍擊冷凍拳火之拳
唔該比d意見~

想問你點解比耿鬼要有雷拳
回復

原帖由 EternalLove 於 25/8/2006 16:02 發表
想問你點解比耿鬼要有雷拳
因為沒10w
回復

原帖由 (ABC)ting 於 25.8.2006 16:33 發表

因為沒10w
全中晒=w=
回復

pm lv hp 攻 防 sa sd 速 招1 招2 招3 招4
70 211 141 136 230 153 189 催眠術 食夢 雷拳 詛咒  <--精念+雷拳+火拳+極吸
46 303 28 41 50 114 59 唱歌 精神念力 閃光 蛋白精華 <--蛋白精華+toxic+特攻招+???
60 191 145 129 117 129 180 神魂光束 極級吸收 飛翔 雙翼拍擊 <-神魂光+醒鬼+拍翼+黑霧
59 189 137 137 107 130 115 催眠術 心之眼 爆裂拳 滑浪 <-地震+???+催眠術+???
61 215 202 159 162 162 127 龍之氣息 雙翼拍擊 冷凍拳 火之拳 <-醒龍+冷拳+火拳+???
回復

雖然我唔識評隊伍,
但可以話你知冇必要知道條毛個名,
只要知道邊度囉:
舊版城市第一關(打小剛)GYM的小鎮商店外右邊個阿伯;
金版問佢囉銀羽毛;
銀版問佢囉彩羽毛
回復

原帖由 elvis 於 7.9.2006 21:58 發表
雖然我唔識評隊伍,
但可以話你知冇必要知道條毛個名,
只要知道邊度囉:
舊版城市第一關(打小剛)GYM的小鎮商店外右邊個阿伯;
金版問佢囉銀羽毛;
銀版問佢囉彩羽毛

最幣我唔知係咪賣左..... 問極都攞唔到

回復

原帖由 冰火 於 8/9/2006 20:21 發表

最幣我唔知係咪賣左..... 問極都攞唔到

耿鬼可以撰擇練過一隻~
催眠術 食夢詛咒 邪惡眼神(釘住人唔比人換精靈)

幸福蛋~~沒有異議

班班~~配得幾好(之後唔好用破光)

叉蝠~~飛系招式重疊了~宜用影子分身(if你要飛的話就換雙翼拍擊~~反之亦然)

大力蛙~~y唔用千斤頂呢=.=

啟暴龍~~唔係呀ma~又用火,冰拳=.=~唔用逆鱗是一大錯誤~~建議練過一隻

至於果條毛的日文名.....你知來做咩~~~知來都沒用~~教你去邊度拿重好(又唔會無神神無左)
打敗小智後,到岩系場館個鎮,在街上問一個藍色的老伯,就有金羽毛,你便可到第四板個塔度捉金鳥la
不過所謂的~~金板捉金鳥~銀板捉銀鳥~當然銀板用銀鳥勁d la
回復

啟暴龍~~唔係呀ma~又用火,冰拳=.=~唔用逆鱗是一大錯誤~~建議練過一隻

>>用逆鱗是一大錯誤 , 會混亂的(副作用極大) , 要用都用醒覺力(龍)
>>努力生蛋的話一定可以抽到醒覺力(龍)

幸福蛋~~沒有異議

>>幸福蛋要精念幹啥?做隊醫+回復手更實際....

耿鬼可以撰擇練過一隻~
催眠術 食夢詛咒 邪惡眼神(釘住人唔比人換精靈)

>>+++更好

回復

原帖由 Bon! 於 25/8/2006 09:16 PM 發表
pm lv hp 攻 防 sa sd 速 招1 招2 招3 招4
70 211 141 136 230 153 189 催眠術 食夢 雷拳 詛咒  <--精念+雷拳+火拳+極吸
46 303 28 41 50 114 59 唱歌 精神念力 閃光 蛋白精華 <--蛋白精華+toxic+特攻 ...

很少人有心用hp的
回復