香港寵物小精靈村落 論壇

加入
查看: 5675|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[原創] 另類id card製作屋

扮下外國佬創新先,我開創左呢款,目的是可以放頭像入去,比埋大家睇,希望大家用得開心

登錄/註冊後可看大圖

另外我仲會整digimon id card,不過真係幾難搞,為左大家,我會努力的

成品

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

申請格式:
名字:

框架款式(我身上只有這款,later我會開放大家平時用的那款,或者現在自己附上先,不好意思):

框架背景(自己貼上圖片):

框架顏色:

精靈(編號,如果是digimon就直接寫個名):
digimon列表,想要就拿走啦

人物+人旁(請列出人物的編號/座標,如有其他請自行附上):
DP,Pt,HGSS及BW,在表格寫出版本,英文字母及數字,如:Pt 1
DP
Pt
HGSS
BW
BW2,請先自行cut人物出來再自行附上,不好意思

頭像(人物和頭像只能選其一,不過要自行附上,可以給全張圖片我cut):

人物/頭像背景(可有可無):

評分

參與人數 1功績 +1收起 理由
himhim3535+ 1不錯的卡框

查看全部評分

末修角ORZZZZZ
回復

末修角ORZZZZZ
187098135 發表於 27/6/2012 06:09 PM

咁我下次整走佢,通常呢d我懶得去搞.......
回復

申請格式:
名字:ryu

框架款式:

登錄/註冊後可看大圖

框架背景:

登錄/註冊後可看大圖

框架顏色:

精靈(編號,如果是digimon就直接寫個名):
全國 (149,373,376,462,471,445)

人物+人旁(請列出人物的編號/座標,如有其他請自行附上):
DP,Pt,HGSS及BW,在表格寫出版本,英文字母及數字,如:Pt 1

bwh4+全國152

頭像(人物和頭像只能選其一,不過要自行附上,可以給全張圖片我cut):不需

人物/頭像背景(可有可無):
回復