香港寵物小精靈村落 論壇

標題: AR問題 [打印本頁]

作者: GodHandX    時間: 7/7/2012 04:48 PM
標題: AR問題
之前諗住重捉AR三雲,所以刪左AR再down過,但係點解喺AR捉左風神之後傳吾到番白2?
作者: uthk810    時間: 7/7/2012 04:49 PM
作者: GodHandX    時間: 7/7/2012 05:21 PM
噢!我把白2的AR風神放生了= =...
作者: 楓花雪瑜    時間: 7/7/2012 09:48 PM
隻ar真係好少pm捉
我純為三舊雲 or道具...希望將來有得更新
作者: K龍    時間: 7/7/2012 09:56 PM
隻ar真係好少pm捉
我純為三舊雲 or道具...希望將來有得更新
楓花雪瑜 發表於 7/7/2012 09:48 PM

還有部份舊版的夢特性神獸
要知道神獸永遠都是壓力可是很悲劇的
作者: 楓花雪瑜    時間: 7/7/2012 10:07 PM
還有部份舊版的夢特性神獸
要知道神獸永遠都是壓力可是很悲劇的
 發表於 7/7/2012 09:56 PM

的確...(先唔講某d神獸夢特性真係好正)
初初以為都ok多pm捉...
dl果陣已經估應該好少野,因為dl得好快...
上網見d人傾,唔計神獸,有冇30隻,甚至20隻= =?
我而家數都數唔出10隻(岩岩玩到捉雷神)
作者: K龍    時間: 8/7/2012 12:13 AM
的確...(先唔講某d神獸夢特性真係好正)
初初以為都ok多pm捉...
dl果陣已經估應該好少野,因為dl得好快.. ...
楓花雪瑜 發表於 7/7/2012 10:07 PM

>>攻略wiki<<
作者: 楓花雪瑜    時間: 8/7/2012 01:24 AM
 發表於 8/7/2012 12:13 AM

期待將來有中文版...
唔知點解,越玩得耐,越覺得佢將來會補多dpm
期望有m波但9成9冇可能 除非極低機率
作者: K龍    時間: 8/7/2012 01:28 AM
期待將來有中文版...
唔知點解,越玩得耐,越覺得佢將來會補多dpm
期望有m波但9成9冇可能 除非極低機率
楓花雪瑜 發表於 8/7/2012 01:24 AM

到時收費就會上升
不過事實上PGL己有不少夢特性pm, 老任另外開個AR Searcher加強版的吸引力也不會太大
真要加的話又是用神獸做主題更能騙錢, 比方說夢特性雷鳥什麼的
作者: 楓花雪瑜    時間: 8/7/2012 01:42 AM
到時收費就會上升
不過事實上PGL己有不少夢特性pm, 老任另外開個AR Searcher加強版的吸引力也不會太大 ...
 發表於 8/7/2012 01:28 AM

總覺得300yen唔太化算,甚至要買點卡更加另計...
作者: K龍    時間: 8/7/2012 01:43 AM
總覺得300yen唔太化算,甚至要買點卡更加另計...
楓花雪瑜 發表於 8/7/2012 01:42 AM

可以用信用卡直接充300日元
作者: 楓花雪瑜    時間: 8/7/2012 02:56 PM
可以用信用卡直接充300日元
 發表於 8/7/2012 01:43 AM

可惜我就係冇信用卡,唯有當果700yen將來比佢再呃用...

話說,之前bw2出前,唔係曾經話用3ds玩會多個小遊戲?(好似係篤氣球)
好似冇人提?定係又係人作出黎= =

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2