香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 有一D請教高手既問題 [打印本頁]

作者: GodHandX    時間: 25/6/2012 10:15 PM
標題: 有一D請教高手既問題

1.之前聽人講話AR捕獸器可以捉鳳凰和三飛天神第二形態等神獸,其實咩係AR捕獸器?點用同點攞架?
2.(可能是錯區一問)為左回憶連結,我搵番黑版出黎玩卅同白2連結,但係因為我吾見左之前黑版既PGL賬既關係,我決定刪SAVE。刪SAVE之前我想抽番未攞既超夢夢同烈空座既個體性格,我就想問下:
- 佢地D性格同個體係咪純靠RP同S/L大法抽(分分鐘抽到天光 )?
- 定係其實而家各位只係收黎紀念,吾拘性格個體?
作者: terry91228    時間: 25/6/2012 10:26 PM
ar 係要比錢買好似300日元 可以用信用卡或儲值點卡買
作者: Zinsin    時間: 25/6/2012 10:39 PM
其實ar係咩黎?NDS附件?
作者: 捕風雪影    時間: 26/6/2012 12:51 AM
N3DS專用既(好似)
可以咩寵都捉到,包括任何神獸,同埋唔止一隻的呢
作者: Jerryho    時間: 26/6/2012 03:02 AM
好似係影相捉精靈咁...我都有3DS,但係我唔識用
作者: meki    時間: 26/6/2012 01:20 PM
其實唔使刪SAVE,帳号可在進入遊戲前那堆選項可以看返
作者: gabby4282002    時間: 26/6/2012 01:24 PM
AR捕獸器係N3DS既一個軟件,300yen
可以用信用卡買,又或可以去淘寶買點黎買
AR捕獲器所捉到既精靈可以傳去黑2白2到
作者: GodHandX    時間: 26/6/2012 01:26 PM
吾係...我係吾見左登記左既PGL帳(網上那個)
作者: Jerryho    時間: 26/6/2012 03:28 PM
AR捕獸器係N3DS既一個軟件,300yen
可以用信用卡買,又或可以去淘寶買點黎買
AR捕獲器所捉到既精靈可以傳 ...
gabby4282002 發表於 26/6/2012 01:24 PM

GAME鋪都買到日元點數吧?好似WII咁..?
作者: gabby4282002    時間: 26/6/2012 05:32 PM
不清楚....香港有得買嗎..?

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2