香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 想問第二次上飛船後拎左張卡之後要密碼係咩 [打印本頁]

作者: terry91228    時間: 23/6/2012 06:41 PM
標題: 想問第二次上飛船後拎左張卡之後要密碼係咩

想問第二次上飛船後拎左張卡之後要密碼係咩 要輸入....解4條電線

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

求解
作者: ken1235550    時間: 23/6/2012 06:58 PM
我都想知..卡住左係到
作者: terry91228    時間: 23/6/2012 07:02 PM
我都係==我看佢日文好似第一個2字 第3個密同第4個一樣 之後有個0 撞吾到--
作者: EHO    時間: 23/6/2012 07:03 PM
每個人不同,考大家日文的說。
作者: terry91228    時間: 23/6/2012 07:03 PM
..==吾係掛 今樣吾識日文咪一齊吾洗過 沒可能吧?
作者: ken1235550    時間: 23/6/2012 07:05 PM
唔係咁大整估呀下''''我仲諗住等答案
作者: terry91228    時間: 23/6/2012 07:09 PM
係下面問哂4個角d人--話最初2 第2個都係2 3同4一樣 撞左成粒鐘都沒答案人都痴
作者: hugo0379    時間: 23/6/2012 07:18 PM
作者: ken1235550    時間: 23/6/2012 07:21 PM
回復 8# hugo0379

thx 巴打!! 我係白龍xd
作者: hugo0379    時間: 23/6/2012 07:23 PM
作者: terry91228    時間: 23/6/2012 07:24 PM
-.-你地個d今易 我個4個數字都吾知係咩
作者: hugo0379    時間: 23/6/2012 07:26 PM
作者: ken1235550    時間: 23/6/2012 07:29 PM
回復 10# hugo0379

哈,你又知我有 ... 繼續爆機!
作者: hugo0379    時間: 23/6/2012 07:33 PM
作者: esonwin    時間: 23/6/2012 07:35 PM
果密碼 3個2同1個0   4個字
我唔記得左果排位
好似係2202 (唔知係咪個個唔同)
作者: terry91228    時間: 23/6/2012 07:45 PM
我試左啦 一定係數字黎 你望下d相就知
作者: terry91228    時間: 23/6/2012 08:01 PM
係2202 thx上面個位 終於可以打落去

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2