香港寵物小精靈村落 論壇

標題: BWS2005(BW091)標題公佈(啟暴龍) [打印本頁]

作者: zz5201314    時間: 22/6/2012 01:24 PM
標題: BWS2005(BW091)標題公佈(啟暴龍)

26/7/2012 BWS2005(BW091):アイリスと暴れ者カイリュー!(艾莉絲與暴走的啟暴龍!)
小智一行人在系羅納的別墅裡為第二天做準備時,小鎮突然停電了。從此時來造訪的君莎小姐口中得知停電原因是“龍系小精靈”啟暴龍。一聽到是啟暴龍,艾莉絲便向發電所出發了……

登錄/註冊後可看大圖

作者: 333533535333    時間: 27/6/2012 11:44 AM
期待某人父親,(DP GAME個宿敵.俾真司秒果個) OR  龍天王=]
作者: pochuk1234    時間: 27/6/2012 12:07 PM
期待某人父親,(DP GAME個宿敵.俾真司秒果個) OR  龍天王=]
333533535333 發表於 27/6/2012 11:44 AM

帶住隻帝皇拿波仲要識用水柱大炮果隻,成日撞親小智就叫佢比錢果個,我覺得佢係廢,真司一條友用隻圓圓熊同隻雷擊魔獸仲有隻鴨咀焰龍秒哂成組人
作者: dannyho    時間: 27/6/2012 08:10 PM
帶住隻帝皇拿波仲要識用水柱大炮果隻,成日撞親小智就叫佢比錢果個,我覺得佢係廢,真司一條友用隻圓 ...
pochuk1234 發表於 27/6/2012 12:07 PM

佢係廢,但係佢阿爸好勁喎,隻超鐵暴龍嬴左小智的樹林龜,隻美納斯擋得住竹籣的烈咬陸鯊。
作者: pochuk1234    時間: 27/6/2012 08:37 PM
佢係廢,但係佢阿爸好勁喎,隻超鐵暴龍嬴左小智的樹林龜,隻美納斯擋得住竹籣的烈咬陸鯊。
dannyho 發表於 27/6/2012 08:10 PM

佢老豆我覺得岩做開拓之腦,因為做親開拓之腦都係好勁既訓練員,好似神代同竹蘭咁,如果真係有新奧開拓區既話都唔錯,再加上小智勝過神代,比神代誠請做開拓之腦後備生,只係小智唔肯,唔係既話小智就唔會去旅行
同賣我覺得佢個仔好煩,成日話罰人100蚊,果事月桂葉一野撞到佢,係佢自己唔小心唔睇路,就話要罰小智,隻帝皇拿波又係同佢一齊傻賣一份,巳經唔係勁,仲要做賣d低能野,出真司都好過出佢,煩到嘔泡
作者: Rotom    時間: 27/6/2012 09:57 PM
佢老豆我覺得岩做開拓之腦,因為做親開拓之腦都係好勁既訓練員,好似神代同竹蘭咁,如果真係有新奧開 ...
pochuk1234 發表於 27-6-2012 08:37 PM

他爸是DP戰鬥塔塔主呀
作者: pochuk1234    時間: 27/6/2012 10:39 PM
他爸是DP戰鬥塔塔主呀
king0704 發表於 27/6/2012 09:57 PM

唔怪得壓得住竹蘭隻烈咬陸鯊,三天王k得到前面打唔過烈咬,有d無耐,個老豆咁勁,個仔就廢到仆係到,有d慘,仲要連小智都打唔過先死,真司就直程唔理佢
作者: raymondcole    時間: 28/6/2012 05:26 AM
作者: 龍牙ryu    時間: 28/6/2012 09:45 PM
333533535333 發表於 27/6/2012 11:44 AM

龍天王你指渡定源治
作者: fortexe2    時間: 28/6/2012 10:16 PM
回復 9# 龍牙ryu

應該是渡   源治太冷門了吧
作者: pochuk1234    時間: 29/6/2012 12:12 AM
回復  龍牙ryu

應該是渡   源治太冷門了吧
fortexe2 發表於 28/6/2012 10:16 PM

我想問源治係未即係大悟(用巨金怪果個)
作者: fortexe2    時間: 29/6/2012 01:27 AM
船長就是源治
作者: pochuk1234    時間: 1/7/2012 05:05 PM
總係覺得小慈怪係比小艾收服左,但個畫面係因為小艾同佢渣慈石(渣住小慈怪果2個正極同反極果個慈石),之後電鬼佢
作者: 沼躍魚    時間: 1/7/2012 05:49 PM
渡先生呢? 好奈冇見啦, 應收服了不少的龍系精靈吧 =]

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2