香港寵物小精靈村落 論壇

標題: BW090標題公佈 [打印本頁]

作者: kinghin98327    時間: 20/6/2012 01:33 PM
標題: BW090標題公佈

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

BW090 or BWS2 04
ソムリエ探偵デント!消えたクマシュンの謎!!
作者: N_Ralts    時間: 20/6/2012 06:04 PM
正啊!!!!!
由基拉登場
即係暗示其他前代pm都會返黎
亦即暗示我的小拉魯拉絲,卡斯,飄飄球,天然雀都會返黎啊!!!!!!!!!
作者: 訪客123    時間: 20/6/2012 07:15 PM
之前個女博士話發現唔到有其他地區的小精靈...
想知佢用咩理由解釋...
作者: GuMi XD    時間: 20/6/2012 07:15 PM
正啊!!!!!
由基拉登場
即係暗示其他前代pm都會返黎
亦即暗示我的小拉魯拉絲,卡斯,飄飄球,天然雀都會返 ...
pokemon991103 發表於 20/6/2012 06:04 PM

未必

如果BW2沒有的話動畫應該不會有了ZZZ

BTW.我都好想佢地出番尼
作者: pochuk1234    時間: 20/6/2012 07:46 PM
之前個女博士話發現唔到有其他地區的小精靈...
想知佢用咩理由解釋...
訪客123 發表於 20/6/2012 07:15 PM

阿啦啦博士鬼知咩,你見到天同果d見到毒氣丸都話:嘩,係毒氣丸,好少見哦
作者: dannyho    時間: 20/6/2012 08:35 PM
但點解小智要查圖鑑?明明無印果時比毒氣雙子追趕左2百幾集,小智真的弱智嗎?
作者: 2203    時間: 20/6/2012 08:39 PM
但點解小智要查圖鑑?明明無印果時比毒氣雙子追趕左2百幾集,小智真的弱智嗎?
dannyho 發表於 20/6/2012 08:35 PM

查給新觀眾看
作者: pochuk1234    時間: 20/6/2012 09:46 PM
dannyho 發表於 20/6/2012 08:35 PM

比毒氣雙子由第3集開始追到ag,加加賣賣都200幾集,我都奇怪仲要查唔係掛
作者: raymondcole    時間: 21/6/2012 02:57 AM
作者: 006goz    時間: 21/6/2012 10:36 AM
差點看錯以為小馬王會在第90集登場
作者: dannyho    時間: 21/6/2012 12:32 PM
回復 9# raymondcole

但係明明講小智係去參加聯盟的……
只係大賽未開始,所以先去伊修東?
作者: pochuk1234    時間: 21/6/2012 01:20 PM
回復  raymondcole

dannyho 發表於 21/6/2012 12:32 PM

竹蘭以新奧x軍身份參加大賽,咁聯盟我諗佢都會留係到睇,雖然我都覺得大賽真係得佢同阿爆炸頭大叔打,打超能力天王佢都用到5成力(即搵支撐點助力出龍神副沖,重點係地面系係唔怕雷系,但隻野本身係超能力系,唔知會點打),佢係新奧直程係用全力打蟲天王,超能力同火天王,但係得火天王(大葉)秒哂竹蘭前面果幾隻精靈,係去到同烈咬打就唔夠抽。
作者: Jerryho    時間: 25/6/2012 03:38 PM
阿啦啦博士鬼知咩,你見到天同果d見到毒氣丸都話:嘩,係毒氣丸,好少見哦
pochuk1234 發表於 20/6/2012 07:46 PM

佢係話我都係第一次見..

回復  raymondcole

dannyho 發表於 21/6/2012 12:32 PM

佢話仲有3個月

連帖合併, 請會員避免連帖, 謝謝

作者: kinghin98327    時間: 27/6/2012 09:59 AM
回復 14# Jerryho

請勿連帖
作者: pochuk1234    時間: 27/6/2012 12:12 PM
佢係話我都係第一次見..
Jerryho 發表於 25/6/2012 03:38 PM

但小智以前比佢煩足成年,跟足8個城,仲跟到第二個區,只係火箭三人組扮叻話叫佢地走,唔記得邊集,小次x仲要玩踩爆精靈球
作者: dannyho    時間: 27/6/2012 08:33 PM
小智每過一輯就會被洗腦……唔止小精靈,連基本的戰鬥方法都唔知……
作者: pochuk1234    時間: 28/6/2012 11:17 AM
佢早就講明會有啦wor...
再者B2W2講明之前四代PM開始既時候就已經有
所以BWS2唔出先唔合理

That's ...
raymondcole 發表於 21/6/2012 02:57 AM

修提算吧啦,一開口就話ed係基本,你番去你屋企修好你的基本再同我打(對住小智講),靜係e句都巳經唔鍾意佢,計真司之後第二個超級黑人憎到貼地既勁敵,重點係比一個得3隻小精靈又大頭蝦既女仔ko(指貝兒),自己6隻入面主力修繕工頭去親參加比賽都係死果隻,比著其他人一係就唔用,一係就修煉下先,好似真司果d稱霸3個地區既場館,就係因為阿哥打唔勝神代有個志向心想打敗神代先對d精靈唔留手,係咁迫,唔得既就out,以真司e類勁敵既經驗,絕對可以打勝修提ed不自量力的新人更可以勝到果d小型比賽

至於小光,查完圖x之後想抓比卡超,只係掉完精靈球之後話隻比卡超好似有主人,然後就話想搵個主人出番泥

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2