香港寵物小精靈村落 論壇

標題: Best Wishes 2 動畫最新預告(New) [打印本頁]

作者: kinghin98327    時間: 15/6/2012 08:58 AM
標題: Best Wishes 2 動畫最新預告(New)
小智&小光VS啓暴龍
旋律仙子改變型態嘅舞姿
旋律仙子逰戲中詳细介绍
http://www.tudou.com/programs/view/JX_8Q9lbWIM
作者: N_Ralts    時間: 15/6/2012 09:46 AM
旋律仙子變身個樣好好笑
特別係d音樂
我都鐘意原本個形態多d
作者: kinghin98327    時間: 15/6/2012 09:55 AM
我都係鐘意原本個形態多個新形態
作者: ~小智~    時間: 15/6/2012 01:15 PM
所以...以後睇bw2
有1分鐘是火箭兵團對白1分鐘是他變身囉....
作者: pochuk1234    時間: 15/6/2012 06:27 PM
所以...以後睇bw2
有1分鐘是火箭兵團對白1分鐘是他變身囉....
~小智~ 發表於 15/6/2012 01:15 PM

二人一猫係84果到巳經講發現到某隻精靈,巳經預到佢地可能會抓隻仙子
作者: 龍牙ryu    時間: 20/6/2012 09:01 PM
話時話點解小光唔換新3既
作者: pochuk1234    時間: 20/6/2012 10:50 PM
2隻水主一見到旋律仙子就中哂咩羅咩羅,但當對方想接近旋律仙子就打架,性格果然似,但又要佢地2個打啟暴龍
作者: dannyho    時間: 21/6/2012 12:36 PM
比較好奇小光會來伊修的原因,以及她會逗留多久。
作者: pochuk1234    時間: 21/6/2012 01:14 PM
比較好奇小光會來伊修的原因,以及她會逗留多久。
dannyho 發表於 21/6/2012 12:36 PM

進修,同竹蘭一齊泥,點知竹蘭撞到小智,佢就係唔知邊到等,然後出現波加曼大戰小球懶,同賣啟暴龍發火事件(重點提及小艾說服啟暴龍),同賣我係比較想知係因為波加曼同小球懶關系極差先叫佢地2個打啟暴龍定係因為佢地2隻水主自大到想同啟暴龍打

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2