香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 收GBA GAME - 紅藍寶石 彈珠台 [打印本頁]

作者: PSC_158    時間: 19/5/2012 10:57 AM
標題: 收GBA GAME - 紅藍寶石 彈珠台
如題...必須 ''連圖'' ''帶價'' 私密~
8成以上新,有盒+說明書的價錢可以更高。
作者: 雪散霞花    時間: 19/5/2012 05:08 PM
呢隻game當年都唔算出名

我諗冇乜機會可以搵到
作者: 旋風小子    時間: 20/5/2012 03:43 AM
已pm~~~~~~~~~~~
作者: PSC_158    時間: 21/5/2012 11:32 AM
呢隻game當年都唔算出名

我諗冇乜機會可以搵到
雪散霞花 發表於 19/5/2012 05:08 PM

我見到台灣拍賣場有...全新的...
但是連埋運費都快500港元了
作者: 雪散霞花    時間: 21/5/2012 04:50 PM
所以呢,GBA模擬器可以滿足你的願望
作者: 楓花雪瑜    時間: 22/5/2012 12:26 AM
都係果句 以咁耐既歷史黎講 500ok了
作者: 3DS之子    時間: 24/5/2012 06:32 AM
都係果句 以咁耐既歷史黎講 500ok了
楓花雪瑜 發表於 22/5/2012 12:26 AM

恕我一問

如果這個值500

那麼GBC的PM遊戲該值更高..?
作者: 楓花雪瑜    時間: 24/5/2012 12:08 PM
恕我一問

如果這個值500

那麼GBC的PM遊戲該值更高..?
NDS之子 發表於 24/5/2012 06:32 AM

只能講一句...千金難買心頭好...佢仲要係全新...
以我角度,我買開正版game 平都要3舊,貴要6,7舊
所以對我黎講,可以買返一隻難搵既game 個價又係平時買既一隻game價,算值...

當然呢d都係各花入各眼
作者: PSC_158    時間: 25/5/2012 10:54 AM
GBA模擬器?太舊了...要找一個可以正常下載的ROM檔真係難上難~
我覺得呢...這隻只不過係小遊戲,根本唔值500...
如果係果D 主線劇情 (打gym/聯盟 衝關、練寵)果D至有炒價既資格囉...
純屬個人認為...所以我連果隻古裝game都冇買...四百幾...我倒不如買黑白2好過@@
作者: 楓花雪瑜    時間: 25/5/2012 12:41 PM
GBA模擬器?太舊了...要找一個可以正常下載的ROM檔真係難上難~
我覺得呢...這隻只不過係小遊戲,根本唔值5 ...
PSC_158 發表於 25/5/2012 10:54 AM

un...每個人價值觀都唔同...明既

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2