香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 發問關於立體圖鑑的問題 [打印本頁]

作者: siusum1997    時間: 26/12/2011 09:32 PM
標題: 發問關於立體圖鑑的問題
1.我想問一問大家之前dp既立體圖鑑有邊幾集係香港有入到貨?
2.bw03係香港第一集出既bw立體圖鑑?
3.香港會入幾多集bw既立體圖鑑?
thz~
作者: newplayer    時間: 26/12/2011 09:55 PM
1.我想問一問大家之前dp既立體圖鑑有邊幾集係香港有入到貨?
2.bw03係香港第一集出既bw立體圖鑑?
3.香港會 ...
siusum1997 發表於 26/12/2011 09:32 PM

1.唔清楚
2.可以咁講,不過有d HK鋪之前有入bw圖鑑
3.最新只去到BW03,不過某D鋪多數都會入
作者: N_Ralts    時間: 26/12/2011 10:22 PM
1.我曾經扭過DP07,DP13,DP15,而在葵涌廣場,我買過DP14,DP06
2.我都唔知,不過,據我所看,佢係我見到的第一部bw立體圖鑑扭蛋機
3.我亦係葵涌廣場買過BW02,黑、白英雄系列的立體圖鑑
其實可能仲有其他立體圖鑑,不過我知的係咁多,希望幫到你
作者: siusum1997    時間: 27/12/2011 05:52 PM
回復 3# pokemon991103
多謝回答^^我想問一問你係葵涌廣場邊度買?我都想買^^thz
作者: N_Ralts    時間: 28/12/2011 11:01 AM
回復 4# siusum1997
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthr ... page%3D1&page=2
我相信這個網站的人已經回答了你的問題^^(我昨天先去完)
想補充一句,我昨天係個度見到DP12,BW03
作者: siusum1997    時間: 29/12/2011 10:00 PM
回復 5# pokemon991103
thx pokemon991103~多謝你的提供~今天買了$140 多謝你的大恩大德~ 不介意的話交個朋友吧!
作者: N_Ralts    時間: 30/12/2011 12:02 PM

作者: siusum1997    時間: 30/12/2011 12:36 PM
有DP12既3,4,5(青銅鏡),仲有DP14既4同5,真係要講多次多謝~
作者: N_Ralts    時間: 30/12/2011 03:25 PM
回復 8# siusum1997
我都有買青銅鐘,櫻花兒,未知圖騰
作者: siusum1997    時間: 30/12/2011 05:54 PM
我下次想買個bw個黑英雄同白英雄,但驚hk會入貨....
作者: N_Ralts    時間: 31/12/2011 09:43 AM
回復 10# siusum1997
話時話,在不經不覺間黑英雄同白英雄個套我都差唔多儲齊,只差黑英雄、白英雄和三頭龍。
作者: N_Ralts    時間: 31/12/2011 09:45 AM
好想要BW01,BW02的鴿子先生和小姐
作者: siusum1997    時間: 31/12/2011 11:30 AM
回復 12# pokemon991103
講得冇錯,如果果度有埋呢2隻既我一早買哂成套唔想扭@@不過出左BW03就應該唔會出BW02,仲有呀,你BW03係有邊隻冇架?我有多火主,藍雲同扒手貓組,你岩既我郵過黎送個比你又點話~
作者: siusum1997    時間: 31/12/2011 11:34 AM
回復 11# pokemon991103
不過個人比較like有台既立體圖鑑~
作者: N_Ralts    時間: 31/12/2011 12:16 PM
回復 13# siusum1997
我已儲齊全套了,十分感謝你的好意,好少人有你咁好心^^
作者: N_Ralts    時間: 31/12/2011 12:17 PM
回復 14# siusum1997
總之我所有立體圖鑑都鍾意
作者: siusum1997    時間: 31/12/2011 12:30 PM
回復 16# pokemon991103

我而家買立體圖鑑只得番幾個渠道....:
1.有既就扭!!!!!!!
2.去葵芳果度買!!!!!!!
3.上淘寶買!!!!!!!!!!!!!!!
作者: N_Ralts    時間: 31/12/2011 12:39 PM
回復 17# siusum1997
淘寶買???運費.......
作者: siusum1997    時間: 31/12/2011 12:43 PM
好多都$30....

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2