香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 你地覺得pm灰版會唔會出係n3ds度? [打印本頁]

作者: aaron107    時間: 25/5/2011 10:23 PM
標題: 你地覺得pm灰版會唔會出係n3ds度?
你地覺得pm灰版會唔會出係n3ds度?
作者: GodHandX    時間: 25/5/2011 10:34 PM
吾會...如果吾係應該會少好多人玩,老任應該吾敢冒呢個險(?)
P.S.n3ds好貴-,-
作者: Qulava    時間: 26/5/2011 12:38 AM
模擬器解決所有NDS既問題@@
作者: .寵物迷    時間: 9/6/2011 06:46 PM
E家N3DS 算係新 人有既NDS數量一定比N3DS為多
所以我估 佢為左PM迷需求 應該會出NDS 而唔係N3DS
作者: k190853    時間: 9/6/2011 10:05 PM
3樓+10讚
沒錢的關係用R4/模擬器算了XP
作者: 大個仔係我    時間: 11/6/2011 10:13 PM
就係3DS銷量差先要出POKEMON,MARIO KART等人氣作黎扯高3DS個銷量
而且任記將手提機既重心移左落3DS度
仲會唔會出game落DS黎倒自己米?
作者: 楓花雪瑜    時間: 11/6/2011 11:49 PM
我都覺得會出3ds到
而家3ds鎖量唔好 仲要因為3d功能比人踩...
係我既 我都會出係3ds度
無奸不成商...(雖然唔係所有人都係)
作者: 彩虹狙擊手    時間: 12/6/2011 12:38 AM
話說老任已在E3發佈會上宣佈下一傳統PM作不會是N3DS的作品。
但會推出其他類型的PM作品,如:
http://www.youtube.com/watch?v=ZIxUSNIYcTE
作者: 火岩鼠    時間: 12/6/2011 11:27 AM
話說係咪nds既game n3ds玩到
作者: legoman    時間: 12/6/2011 03:15 PM
話說係咪nds既game n3ds玩到
火岩鼠 發表於 12-6-2011 11:27 AM

好似係,因為佢則邊可以較番唔係3d畫面
有無灰版都成問題...
作者: Eypon    時間: 12/6/2011 05:21 PM
話說老任已在E3發佈會上宣佈下一傳統PM作不會是N3DS的作品。
彩虹狙擊手 發表於 12/6/2011 12:38 AM

pokedex不是圖鑑來的嗎(立體圖鑑!?)
不過我比較在意一開始居然已經有三頭惡龍揀
作者: honhon718    時間: 13/6/2011 07:27 AM
有無灰版都成問題...
legoman 發表於 12/6/2011 03:15 PM

其實會唔會係我地心急左?@@過左大半年姐...
通常都係隔1-2年先出第3板...跟住隔多2-3年先出下一代..@@
作者: honhon718    時間: 13/6/2011 07:27 AM
有無灰版都成問題...
legoman 發表於 12/6/2011 03:15 PM

通常都係隔1-2年先出第3板...跟住隔多2-3年先出下一代..@@
作者: tamama6789    時間: 13/6/2011 08:00 PM
其實呢帖係咪封得,有非正版討論
作者: legoman    時間: 13/6/2011 08:28 PM
honhon718 發表於 13-6-2011 07:27 AM

那都會有消息吧?更何況3ds的出現可能唔會出....
---------------------------
回樓上大大,閒聊區便不用太在意吧....
作者: 春之奇蹟    時間: 15/6/2011 10:23 PM
彩虹狙擊手 發表於 12/6/2011 12:38 AM

但對戰時近鏡爆晒格的問題,
唔係諗住要於3ds上解決麼?
作者: 大個仔係我    時間: 15/6/2011 11:00 PM
其實我當日睇任記E3發佈會都聽唔到話N3DS唔會出POKEMON正傳 (可能我聽漏)
其他forum又唔見有呢個消息
如果POKEMON正傳唔出係N3DS, 咁出係邊?
NDS連機都開始停產,出game表差唔多吉哂
一係任記會出第2部手提機, 一係POKEMON唔再出
否則我諗唔到點解唔出係3DS
而且3DS個圖鑑我覺得係為左3DS版POKEMON做示範
作者: TobyTse99    時間: 16/6/2011 12:44 AM
老任放棄3DS其實都唔奇..

http://zh.wikipedia.org/wiki/Virtual_Boy
同類失敗例
作者: 軒`    時間: 24/6/2011 05:23 PM
可能係バトリオ
作者: s20081132    時間: 20/7/2011 12:07 PM
好唔想出喺3DS,第1我冇3DS,第2我向來都睇唔慣果D所謂3D嘅 PM,個樣嘔到死,完全唔及正常嘅 PM,所以睇到就反胃!
作者: 捕風雪影    時間: 21/7/2011 12:25 AM
其實我覺得n3ds就好似岩岩出nds一樣
之後應該會出修正版架喇
始終都係有「大部人睇裸眼3d會暈既問題」

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2