香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 夢世界宜家好似入唔到去 [打印本頁]

作者: hoiwai198862    時間: 25/1/2011 04:52 PM
標題: 夢世界宜家好似入唔到去
我連好wifi
但我係電腦禁夢世界個網,咁個網就彈左話個網頁無法開啟的意思,就算我禁人地個夢世界網個連結都係入唔到
作者: elvis    時間: 25/1/2011 05:06 PM
※PGL逢星期二下午會進行例行維護。

置頂帖表示淚流滿面
作者: ho915    時間: 25/1/2011 05:49 PM
上pgl網看到下圖

登錄/註冊後可看大圖

相信不懂日文..英文..甚至中文
也懂看時間16:00~20:00
猜也猜到是說明這時間內(今天)不能進入吧
而且還有「定期」這二字,就知道每逢星期二該時段不能進入
(至於不能進入的原因──維護,便要看英文/日文才知,但猜也猜得到吧
=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=
作者: 春之奇蹟    時間: 25/1/2011 06:48 PM
上pgl網看到下圖

相信不懂日文..英文..甚至中文
也懂看時間16:00~20:00
猜也猜到是說明這時間內(今天) ...
ho 發表於 25/1/2011 05:49 PM

可以不知兩地時差
作者: elvis    時間: 25/1/2011 07:55 PM
姐係話我得閒應該去更新個帖話日本快香港一個鐘了?
作者: hoiwai198862    時間: 25/1/2011 07:57 PM
我唔係出個個畫面,所以唔知時間,我係出左個網頁錯誤個畫面- -
作者: ho915    時間: 25/1/2011 08:03 PM
可以不知兩地時差
春之奇蹟 發表於 25/1/2011 06:48 PM

現在是本地時間20:03
我可以進PGL了
作者: hoiwai198862    時間: 25/1/2011 08:12 PM
唔該,因我唔知點解冇出你個個畫面,宜出左個交叉個畫面(姐係網面錯誤個畫面),所以我不知時間
作者: 006goz    時間: 25/1/2011 08:19 PM
總之可以進PGL了

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2