香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 衣著轉換 [打印本頁]

作者: Pokever    時間: 2/12/2010 09:57 AM
標題: 衣著轉換

我記得之前雜誌有講隨季節不同會變裝,但到咗冬天都冇變化嘅?

登錄/註冊後可看大圖

作者: elvis    時間: 2/12/2010 02:25 PM
變的只是場景,從來沒說衣裝有變
作者: 春之奇蹟    時間: 2/12/2010 02:45 PM
變的只是場景,從來沒說衣裝有變
elvis 發表於 2/12/2010 02:25 PM

還有部分場景既背景音樂...
作者: s20081132    時間: 2/12/2010 08:15 PM
我都記得雜誌有講過衣服會有變化但係我都冇變=.=
作者: 1997momo    時間: 2/12/2010 10:04 PM
好似係有 但唔sure lo 我
作者: 006goz    時間: 2/12/2010 10:23 PM
未聽過衣服可轉換的人路過.....
有沒有人試過轉衣服先?
作者: ho915    時間: 2/12/2010 11:30 PM
只見過白金版主角轉了冬季裝的人路過
作者: Pokever    時間: 3/12/2010 12:06 AM
我都記得雜誌有講過衣服會有變化但係我都冇變=.=
s20081132 發表於 2/12/2010 08:15 PM

Give me five
作者: elvis    時間: 3/12/2010 01:08 AM
倒應該找找給我看是甚麼雜誌寫了…
拆解檔案後都沒能找到有換衣了的素材
作者: lly    時間: 3/12/2010 11:27 AM

消息帖8月10日的第三部分有說過類似的,
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=69683&extra=page%3D37
不過主要角色是不是等於主角(圖片看不到...), 發售了的遊戲中是否真有此設定, 暫時就不得而知了...
(如果沒有, 可能會放在新版中作噱頭...)
作者: 1997momo    時間: 3/12/2010 06:20 PM
咁算唔算係呃人呢= =
作者: Pokever    時間: 3/12/2010 06:34 PM
消息帖8月10日的第三部分有說過類似的,

不過主要角色是不是等於主角(圖片看不到...), 發售了的遊戲中是 ...
lly 發表於 3/12/2010 11:27 AM

Thank you lly版主提供資料!
我再上網搵資料,見到"試玩"字眼,
相信換衫係試玩至有的。

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2