香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 【哈】我的ID卡, 有黑白徽章呵 :) [打印本頁]

作者: roux    時間: 22/10/2010 11:30 PM
標題: 【哈】我的ID卡, 有黑白徽章呵 :)

各位好呵, 我係新黎的........請多多指教:]
好, 唔講咁多 放上我整的ID CARD
HOPE U ALL WOULD LIKE IT!

登錄/註冊後可看大圖

另外, 終於比我搵到, BW徽章
FOUND IN DEVIANTART!

登錄/註冊後可看大圖

[END OF MY SHARING~!]

作者: 夜暗    時間: 23/10/2010 12:11 PM
黑白的徽章太長了,我覺得不適合用作ID卡
作者: jason6644    時間: 23/10/2010 01:53 PM
楼主系djk?
作者: FONGKII    時間: 23/10/2010 07:10 PM
黑白的徽章太長了,我覺得不適合用作ID卡
夜暗 發表於 23/10/2010 12:11 PM
可以刪去一d位,整到岩個聖章位架嘛。
作者: 暗風    時間: 24/10/2010 08:59 PM
FONGKII 發表於 23/10/2010 07:10 PM

刪左又好似有D生硬...(估的...5太想試...)
我都係安安分分用DP的就好了...
作者: FrOzEn    時間: 24/10/2010 09:00 PM
角色隔黎既pm好奇怪的說...
作者: 夜暗    時間: 24/10/2010 09:01 PM
刪掉的話會很醜的(我剛剛試了= =''')
作者: roux    時間: 24/10/2010 11:51 PM
楼主系djk?
jason6644 發表於 23/10/2010 01:53 PM
yes u knew it....><
作者: roux    時間: 24/10/2010 11:52 PM
刪左又好似有D生硬...(估的...5太想試...)
我都係安安分分用DP的就好了...
暗風 發表於 24/10/2010 08:59 PM

yes but i use the B/W pokemon now
so.....make some sacrifice is okay for me.....

FONGKII 發表於 23/10/2010 07:10 PM
it is real weird....
作者: 夜暗    時間: 26/10/2010 05:36 PM
請善用編輯功能……
蓋歐卡好像有點出界(是我眼殘嗎……
作者: roux    時間: 28/10/2010 09:41 PM
請善用編輯功能……
蓋歐卡好像有點出界(是我眼殘嗎……
夜暗 發表於 26/10/2010 05:36 PM
SORRY呢...

是錯覺 亦是我不滿意的地方
只是懶得改而已

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2