香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 交通寵 [打印本頁]

作者: 伊滕羊    時間: 26/9/2010 06:41 PM
標題: 交通寵
請問有冇邊隻好ge交通寵可以推介呢?
想盡量可以將冒險技能放落某幾隻度

請大家幫幫忙
作者: CcHuN    時間: 26/9/2010 06:43 PM

登錄/註冊後可看大圖
+

登錄/註冊後可看大圖

一只高達      +  一只變色的魚  =全學(?
作者: 燃燒的太陽伯伯    時間: 26/9/2010 06:46 PM
天鵝不錯用zzz
作者: 文    時間: 26/9/2010 06:47 PM
某水鬼No.593 : 衝浪, 登布, 潛水 + 閃光
某白版的鷹No.628:飛天, 砍擊, 推石
作者: jackyliu1232    時間: 26/9/2010 06:54 PM
化石海龜= 推石+游水+潛水+攀瀑
作者: Ayu^^    時間: 26/9/2010 06:57 PM
我用493黎做交通工具
作者: 傻嘟    時間: 26/9/2010 07:20 PM
過關一只天鵝已夠 游水 飛天 今集推石已不再重要...
作者: 伊滕羊    時間: 26/9/2010 08:03 PM
過關一只天鵝已夠 游水 飛天 今集推石已不再重要...
傻嘟哥 發表於 26/9/2010 07:20 PM

唔該晒樓上各位ge解答

推石點解唔重要ge?
同埋爆石呢?爆石又重要嗎?
作者: Ayu^^    時間: 26/9/2010 08:06 PM
唔該晒樓上各位ge解答

推石點解唔重要ge?
同埋爆石呢?爆石又重要嗎?
伊滕羊 發表於 26/9/2010 08:03 PM

推石只會令你更方便,因為有D路推完石就會變左捷徑
但就唔會有D路係一定要推左石先行到(好似係)
同埋今集冇左爆石,招式仍在,不過係地圖上就冇作用
作者: 伊滕羊    時間: 26/9/2010 08:11 PM
推石只會令你更方便,因為有D路推完石就會變左捷徑
但就唔會有D路係一定要推左石先行到(好似係)
同埋今集冇左爆石,招式仍在,不過係地圖上就冇作用
Ayu^^ 發表於 26/9/2010 08:06 PM

即係今集得番7招only...?
作者: 幻化    時間: 26/9/2010 08:15 PM
只有砍樹 飛天 衝浪 推石 上瀑布跟潛水 6招
作者: 紫欣    時間: 26/9/2010 08:23 PM
砍樹and拳瀑:本作的要使用的地方不多...但係裝都好d^^"
沖浪and飛天:兩者超常用...必裝
推石:正如上面所講...推了就不用再推- -
潛水:都是不多...好似正係海之遺跡先用到><"

回上...是6招
作者: bonng911    時間: 27/9/2010 07:46 PM
表關 又唔洗游水既  我覺得 表關求其一隻飛行系就夠   二周目就高超鴨 熱帶龍..

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2