香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 請問000的創造勝利幾lv可以學到? [打印本頁]

作者: 榮WinG    時間: 26/9/2010 04:57 PM
標題: 請問000的創造勝利幾lv可以學到?
請問000的創造勝利幾lv可以學到?
我上左aucy都搵唔到
作者: weekend    時間: 26/9/2010 05:20 PM
100LV......
作者: pokemon95430    時間: 26/9/2010 07:59 PM
話說今集多神獸既特有技都係100LV先學到-_-
作者: adgbko    時間: 26/9/2010 08:42 PM
l00Lv都神吾過你地 出左兩星期就一百Lv= =
作者: 紫欣    時間: 26/9/2010 08:44 PM
出左一個禮拜左右我的水主都100lv了^^
作者: pokemon95430    時間: 26/9/2010 09:38 PM
要升有幾難~話說我重玩今次揀水主~未到第二關36lv了._.
作者: cla031064    時間: 26/9/2010 11:02 PM
Me第二關火主42lv了
作者: HZ    時間: 26/9/2010 11:03 PM
禁鬼快嫁樓上d人-,-
話說我隻草主去到打完第5gym先36lv -v-
作者: Ayu^^    時間: 26/9/2010 11:05 PM
淨係升一隻的話打到4天王都可以成70幾lv喇
作者: libran    時間: 26/9/2010 11:08 PM
不難 我的白龍跟新練的海星已經100了= =
作者: jasonyong    時間: 27/9/2010 06:47 PM
我一日打7個幾hours+只升草主,我隻草主三星期100lv la
作者: 幻化    時間: 27/9/2010 06:55 PM
遊戲還沒出三星期耶 況且你覺得打了一百四十多小時才有一隻100級很帥嗎..
作者: lotus1988    時間: 27/9/2010 07:06 PM
你是說180物攻的火系招 V generate?

這招到現時為止000還沒法習得

我想應該是下年劇場版配布000的專有招式吧......(如果下年的主角是牠的話)
作者: fung0315    時間: 27/9/2010 07:27 PM
話說今集d學習裝置有2個,蛋蛋都有唔少的數目,升lv話咁快!!!
作者: 神的傳人    時間: 27/9/2010 07:37 PM
你是說180物攻的火系招 V generate?

這招到現時為止000還沒法習得

我想應該是下年劇場版配布000的專有招式吧......(如果下年的主角是牠的話)
lotus1988 發表於 27/9/2010 07:06 PM

唔怪之得我升到100lv都無啦
升得好辛苦呢.....
作者: [GW]MEMORY    時間: 27/9/2010 07:49 PM
首先
現在拿配佈船票捉的小勝利就算升至100LV都不會自己習得創造勝利
放毒的人請自重
其次
這裡不是什麼升級進度分享帖吧
作者: 西條拓已    時間: 27/9/2010 08:32 PM
有心升有幾難- -不過E+要返學草圖鑑算了~

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2