香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 白龍火屬性獨門技選擇? [打印本頁]

作者: PtF`Messi    時間: 23/9/2010 02:51 AM
標題: 白龍火屬性獨門技選擇?

我無聊之下把白龍升到100級
到100級可以學一招火屬性的招式:あおいほのお
威力135 命中85 特攻

而本來捉回來已經有的一招クロスフレイム
同樣是火屬性,威力100 命中100 特攻

選擇前者卅後者卅兩者都選較好?

現時的配招:
我認我配招是亂來的:
りゅうのはどう< (威力90 命中100 有屬修)
あおいほのお  < ( 威力夠高 大字燒翻版?)
サイコキネシス< ( ??? )
クロスフレイム < ( 獨門技? )

作者: 紫欣    時間: 23/9/2010 08:40 AM
我想不是大字燒翻版
只是大字燒強化版-v-''

サイコキネシス        精神念力
種類:特殊        屬性:超
威力:90        命中:100
PP:10        註:選
10%令對象特防下降一個等級

作者: 刃霧要    時間: 23/9/2010 08:51 AM
你隻鬼燈幾有趣的呢
作者: Eypon    時間: 23/9/2010 09:39 AM
自問rp夠好可以用100果招
自問rp唔好成日miss既請用獨門技

簡單d,就係火放同大字火既選擇only
作者: 捕風雪影    時間: 23/9/2010 11:50 AM
唔知100lv技係咩樣既呢- -
想睇下,哈
作者: EHO    時間: 23/9/2010 12:00 PM
135屬修比較好吧...
命中85......這點就比較和諧..
話說吊燈100lv了><"
作者: kfd    時間: 23/9/2010 12:45 PM
你的鬼燈怎麼不學ENERGY BALL.... 抗一下水系..
話說白龍這個青炎名字好威啊....拍一下什麼樣子好嗎XD
作者: PtF`Messi    時間: 23/9/2010 03:07 PM
你的鬼燈怎麼不學ENERGY BALL.... 抗一下水系..
話說白龍這個青炎名字好威啊....拍一下什麼樣子好嗎XD
kfd 發表於 2010/9/23 12:45

http://www.youtube.com/watch?v=VIrwjGPrMD4
作者: x豐]]    時間: 23/9/2010 03:17 PM
我睇完個post結論鬼燈好有愛xD
迷上鬼系xD

火龍...隋手啦...打npc就命中高好d...佢地rp痴線嫁...
上次我5次落石都唔中囉...

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2