香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 黑白火主問題 [打印本頁]

作者: pochuk1234    時間: 19/9/2010 01:50 AM
標題: 黑白火主問題

我想問,有冇人知隻豬識用咩格鬥系招,有冇咩格鬥系招,例如火焰踼,氣合彈,體力強化,億萬重拳,億萬飛踼,重力鎚擊,地獄式滾動,音速拳仲有佢有咩火系招,例如:噴射火焰,烈焰衝撞,過熱,火焰旋渦.火拳,想知下
唔會連格鬥系招都唔識?咁樣用番水主好過
作者: pokemon95430    時間: 19/9/2010 02:09 AM
呢個真係答唔到你.....因為成隻game冇人有完美攻略~話說依家連招式機都未有人齊- -~點可能知.....你可以過多一兩個星期等佢地D資料齊全D先~但係其實火主物攻勁得好過份- -物攻種族123-_-~~玩得過的......唔介意樣子的話
作者: kwok5312    時間: 19/9/2010 02:43 AM
根據serebii綱所說..
火主自學的格鬥攻擊招得15威力..1回2~5次個招..
本人也是玩火主的..現在49LV也只有這招(汗..)
作者: pokemon95430    時間: 19/9/2010 02:58 AM
根據serebii綱所說..
火主自學的格鬥攻擊招得15威力..1回2~5次個招..
本人也是玩火主的..現在49LV也只有這招(汗..)
kwok5312 發表於 19/9/2010 02:43 AM

雪拉比網有d唔準....我隻草主學刀葉唔係佢講既lv- -~仲有佢講招野既lv我個個lv冇學到技- -

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2