香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 升物攻... [打印本頁]

作者: sonic1002341    時間: 13/9/2010 04:36 PM
標題: 升物攻...
我想升隻哈古龍同沙基拉既物攻...
而家哈古龍49lv,129物攻
沙基拉49lv,144物攻
點解好似都唔係好高咁....
上面練努力值既好地方話升物攻最好係打獨角金角魚同金魚王,
咁樣我想知,果度最高得25lv,都係照打果度升努力值@@?
因為咁好似好難升lv,同埋仲有冇其他易升物攻既方法?
作者: HZ    時間: 13/9/2010 04:51 PM
我想升隻哈古龍同沙基拉既物攻...
而家哈古龍49lv,129物攻
沙基拉49lv,144物攻
點解好似都唔係好高咁....
上面練努力值既好地方話升物攻最好係打獨角金角魚同金魚王,
咁樣我想知,果度最高得25lv,都係照打果度升 ...
sonic1002341 發表於 13/9/2010 04:36 PM

應該咁樣升係最好嫁啦......
你40幾lv,打禁多隻金魚,夠升1-3lv啦,我有隻野7x lv,打金魚,升完努力,都升左1v@@
作者: fortexe2    時間: 13/9/2010 05:09 PM
可以考慮打鯉魚龍.....+2攻
作者: Eypon    時間: 13/9/2010 08:37 PM
努力值同等級冇關係
就算1lv又好,99lv又好,打既努力值係唔會改變
作者: R89    時間: 13/9/2010 09:20 PM
你係咪搵呢兩隻黎通關 ?
我都諗住開個新save 傳 隻1lv 迷你龍 同 由基拉去 玩
你差唔多問題, 如果我用佢地黎通晒關, 仲有冇位升物攻努力值 ??
作者: ho915    時間: 13/9/2010 10:57 PM
你升完努力值咪打天王升lv lo= =
我覺得練努力值低level仲好, 快練完快專注升lv~.~
作者: sonic1002341    時間: 14/9/2010 04:29 PM
冇呀,因為我見我隻太陽E貝同隻耿鬼既特攻都過200...
感覺上好似差唔多lv,但係好似仲係好低咁Orz...
咁應該差唔多啦我練得=]

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2