香港寵物小精靈村落 論壇

標題: NO451 スコルピ Skorupi 毒尾蠍一問 [打印本頁]

作者: mrbean    時間: 17/8/2010 04:25 PM
標題: NO451 スコルピ Skorupi 毒尾蠍一問
沒有爆機捉唔捉到
作者: A's    時間: 17/8/2010 05:04 PM
捉到的
只是機率問題
作者: 金仔    時間: 18/8/2010 11:12 AM
我睇Aucy話要在濕地公園度追加,但唔知點樣先可以追加,我都唔識,收服唔到,請問點樣先可以追加?

http://pokemon.aucy.com/nds/appear.php?place=nomose
作者: ho915    時間: 18/8/2010 12:46 PM
該頁下面是有註解的
******註解******
[table][tr][td]追加 - 大濕原每地區的兩項5%(合計10%)每日隨機換入追加表其中一個
追加2 - 全國圖鑑入手後,一項5%由追加2取代追加[/td][/tr][/table]
作者: 金仔    時間: 18/8/2010 03:11 PM
收服到啦!多謝
作者: 小霞fans    時間: 22/8/2010 12:00 PM
該頁下面是有註解的
******註解******
追加 - 大濕原每地區的兩項5%(合計10%)每日隨機換入追加表其中一個
追加2 - 全國圖鑑入手後,一項5%由追加2取代追加
ho 發表於 18/8/2010 12:46 PM

我唔明佢講咩- -
即係行離行去就有機會有?
作者: ho915    時間: 22/8/2010 03:06 PM
我唔明佢講咩- -
即係行離行去就有機會有?
小霞fans 發表於 22/8/2010 12:00 PM

在草地和濕地中移動就有
好似平時遇精靈般
追加表共有32項精靈
每天地區1~6各分別隨機抽2項+5%遇見率(2項合計10%)
一天裡各地區的追加項目是獨立隨機抽出

全國圖鑑入手後,各地區便分別隨機抽出一項追加(1)精靈[5%]和追加2精靈[5%]
作者: 小霞fans    時間: 22/8/2010 08:27 PM

咁一日搵唔到set 時間會唔會有第2 D出現?
我搵極都搵唔到蘑蘑菇= =

咁係唔係係望遠鏡見唔到就冇?

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2