香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 手提遊戲, 電池問題 [打印本頁]

作者: Naturalist    時間: 16/3/2010 09:45 PM
標題: 手提遊戲, 電池問題

1) 如果得一部NDS, 有冇辦法傳送精靈以及道具?

2) 火紅版既save電係唔係內置係卡帶入面? 會唔會用哂?

3) 如果用翻版卡咁d save係save係邊到?

虛心求救, 如有犯版規請指教, 謝謝
作者: HZ    時間: 16/3/2010 09:49 PM

2) 由火紅版開始果d帶既save電係唔係內置係卡帶入面? 會唔會用哂?
鑽石果d save 電既原理又係點樣?

3) 如果用r4果d翻版卡咁d save係save係邊到?

虛心求救, 如 ...
Naturalist 發表於 16/3/2010 09:45 PM

1)唔得
2.1)係掛
3)唔可以講r4-3-
作者: 華麗制霸者    時間: 16/3/2010 09:52 PM

2) 由火紅版開始果d帶既save電係唔係內置係卡帶入面? 會唔會用哂?
鑽石果d save 電既原理又係點樣?

3) 如果用翻版卡咁d save係save係邊到?

虛心求救, 如有犯 ...
Naturalist 發表於 16/3/2010 09:45 PM

Wi-fi被無視了
作者: Naturalist    時間: 16/3/2010 09:53 PM
2# joseph2008
咁即係話終有一日d save都會冇哂? 心金魂銀個design都係咁樣?
我唸緊好冇等新一代nds出先買......
多謝提醒, 我改改佢先
作者: elvis    時間: 16/3/2010 09:53 PM
Wi-fi被無視了
華麗制霸者 發表於 16/3/2010 09:52 PM

前提係你真係咁有本事去GTS搵返又換返又唔會比人搶先交換囉
作者: Naturalist    時間: 16/3/2010 09:55 PM
前提係你真係咁有本事去GTS搵返又換返又唔會比人搶先交換囉
elvis 發表於 16/3/2010 09:53 PM

其實你地會整部二手nds定等下一代nds出呢?

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2